A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відбулась 13 сесія селищної ради

Дата: 13.11.2017 10:39
Кількість переглядів: 1213

 На 13 сесію селищної ради 8 скликання, що відбулося 10 листопада, було винесено  53  питання, які стосувалися різних сторін життєдіяльності Томашпільської  селищної об’єднаної  територіальної громади. 


В сесії взяли участь 17 депутатів із 26-ти. 
Депутати внесли зміни до бюджету селищної ради на 2017 рік, зокрема: виділено 632, 4 тис.грн. на фінансування шкіл громади, 370,9 тис. грн. – Будинку дитячої творчості, 204,2 тис.грн. – селищної ДЮСШ,  256,6 тис.грн. – «Томашпільводоканалу» на покриття різниці в тарифах, 20 тис. грн. на утримання музичної школи та районного будинку культури, районній лікарні - 10 тис. грн. на безкоштовне зубопротезування учасників АТО та 24,5 тис. грн.. для придбання вакцини від сказу, 122 тис. грн. - селищному центру первинної медико-санітарної допомоги для придбання вакцини від грипу, реактивів, туберкуліну та фінансування програми «Гіпертонія СТОП», 60 тис. грн. на допомогу хворим та на поховання. Поповнено статутний фонд Томашпільського ККП (82,8 тис. грн.) для ремонту даху будинку по вул. Черняховського в Томашполі. Також виділено 700 тис. грн. комунальному підприємству для ремонту та придбання техніки, автошин.
Затверджено  проектно-кошторисну документацію по об’єкту «Очистка технічного ставу та частини р. Томашпілька в межах смт. Томашпіль», Правила благоустрою, Правила дотримання тиші у громадських місцях та Порядок залучення  замовників будівництва до пайової участі у розвитку інфраструктури на території Томашпільської об’єднаної територіальної громади. розглянуто ряд земельних питань.
Збільшено вартість харчування дітей в дитсадках з 14 до 20 гривень, водночас зменшено відсоток батьківської плати з 60% до 40%. Тож з 1 грудня 2017 року розмір батьківської плати становитиме - 8 грн./день.
Розглянуто ряд земельних питань, звільнення від плати за харчування в ДНЗ об’ єднаної територіальної громади дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей. 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь