A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

У Томашпільській об єднаній територіальній громаді відкрито новий, сучасний стоматологічний кабінет!!!

Дата: 03.07.2018 16:19
Кількість переглядів: 4096

З ініціативи селищного голови Томашполя, за активної підтримки депутатів селищної ради,  працівників  Томашпільського селищного центру медико-санітарної допомоги Томашпільської селищної ради втілилося в життя ще одне починання, а саме: 3 липня відкрито новий, сучасний стоматологічний кабінет у Томашпільській об єднаній територіальній громаді. 


Цій важливій для життя Томашпільської селищної  об єднаної територіальної громади події передувало чимало заходів. Адже в ході децентралізації громаді було передано аварійне приміщення стоматологічного відділення Томашпільської  ЦРЛ, яке коштами селищної ради капітально відремонтовано. Не впізнати сьогодні приміщення колишньої стоматології: світлі кабінети, сучасний дизайн, вікна, двері, освітлення, вбиральні – все нове, сучасне. За кошти громади для висококваліфікованих спеціалістів, які тут працюватимуть, а це лікарі - стоматологи з величезним досвідом роботи Анатолій Мартинюк та Любов Дзядевич, придбано сучасне медичне обладнання. Закуплено та встановлено  стоматологічне крісло, стоматологічний цифровий ренгенапарат, сухожарову шафу, ультрафіолетовий  стерилізатор, компресор до стоматологічної установки, стоматологічний інструментарій, маніпуляційний столик. 
    Перерізали  червону стрічку до оновлених кабінетів селищний голова Валерій Немировський, лікар Анатолій Мартинюк та головний лікар СЦ ПМСД Світлана Семенюк. Селищний голова привітав колектив з новосіллям, побажав успіхів у праці на благо жителів громади, адже наближення медичних послуг до громадян -  один із пріорітетів, який передбачає децентралізація органів влади. Тим більше, що частина цих послуг за рішенням селищної ради для жителів Томашпільської  об єднаної територіальної громади буде надаватися безкоштовно.   
Особливу подяку заслуговують робітники ремонтної бригади, що діє при Томашпільському  КП. Очолює її Віталій  Німерчук, а контролював  хід та якість ремонтних робіт Іван Німерчук, заступник селищного голови. Саме їхня нелегка праця та професійні уміння зробили справжнє диво. Уже відтепер можуть відвідати пацієнти лікарів – стоматологів та  отримати якісні послуги.  
Працює стоматологічний кабінет з 8.00 до 17.00 год., за адресою: вул..І.Гаврилюка, 29.  

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

  
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь