A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Вклоняємось доземно українському солдату

Дата: 03.04.2019 15:52
Кількість переглядів: 756

Хто вони, захисники України? Яку ціну платять, виконуючи професійний обов’язок? Чому вважається, що день прожитий на війні — це щастя? Саме на ці питання відповідає книга «Вклоняємось доземно українському солдату», презентація якої відбулася сьогодні в НВК «Томашпільська ЗОШ І-ІІІ ступенів - гімназія». 


 Це вже 4 видання нарисів та замальовок військових журналістів газети «Народна армія» про захисників Вітчизни. Це історія боротьби українського народу за свою незалежність, це розповіді про важку солдатську роботу на війні, це щемливі історії про те, як війна калічить долі людські. А передали книги томашпільчанам наша землячка Наталя Ткачук (Гаврилюк), яка після закінчення Вінницького педагогічного університету обрала для себе фах журналіста і неодноразово бувала в зоні проведення бойових дій, розповідаючи на шпальтах «Народної армії» правду про події на сході держави та справжніх українських героїв.  І саме Наталя Іванівна була впорядником цих збірок. Має вона військове звання лейтенант, а ось її чоловік Руслан Вікторович Ткачук – полковник, теж військовий журналіст, був речником АТО в Луганській області, учасник бойових дій. 
На презентацію завітав батько Наталі Ткачук – Іван Степанович Гаврилюк. Він розповів дітям про таку потрібну місію військових журналістів доносити до людей на мирних територіях правду про військові події. А родина Гаврилюків пізнала сповна горя, яке принесла війна, адже в зоні АТО від кулі ворога обірвалася ниточка життя Ігоря Гаврилюка (двоюрідний брат Наталі Ткачук – авт.) І серце обливалося слізьми, коли звернувся до присутніх батько загиблого Ігоря – Володимир Степанович. Селищний голова Валерій Немировський подякував братам Гаврилюкам за таких відважних і чудових дітей і передав в шкільну бібліотеку 10 екземплярів книги «Вклоняємось доземно українському солдату», зазначивши, що книги також будуть передані в Томашпільську публічну бібліотеку.
Під час заходу присутні мали змогу переглянути відео про сучасну боротьбу українського народу за свою незалежність, милуватись танцями та замислитися над щемливими віршами. 



Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь