A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Вся Томашпільська об’єднана територіальна громада об’єдналася задля порятунку 18-річної дівчини

Дата: 04.12.2019 11:11
Кількість переглядів: 2502

3 грудня в Томашпільському селищному будинку культури відбувся благодійний концерт “У громаді чужої біди не буває», а також ярмарок–розпродаж задля збору коштів на лікування мешканки села Жолоби Миколишиної Алли, 2001 року народження.


У такий спосіб жителі Томашпільскої ОТГ доєдналися до всесвітньої благодійної акція #ЩедрийВівторок і подарували шанс юній жительці Жолоб’янського старостату мати майбутнє без інвалідності. Сталося так, що Алла Миколишина травмувала ногу, кілька операцій не дали результату і постало питання заміни суглоба. За сприяння народного депутата України Лариси Білозір дівчина побувала на консультації в Інституті травматології та ортопедії. Вирок лікарів – термінова операція, вартість якої 140 тис.грн. 
Для звичайної сільської родини – це нереальна сума, а тому задля допомоги дівчинці об’єдналися всі небайдужі. Відгукнулися дві громадські організації: ГО «Надія Томашпілля» та ГО «Життя та розвиток громад». Також підтримали ініціативу деякі підприємці громади, колективи Томашпільської райспоживспілки, Томашпільського суду, дитячого садочка «Сонечко», Раківської та Яланецької шкіл.  В усіх старостатах об’єднаної громади відбулися заходи зі збору коштів.
Томашпільчани ж організували благодійний концерт, учасниками якого стали вихованці дитячого садочка «Сонечко», Будинку дитячої творчості та дитячої музичної школи. І кожен виступ юних артистів в цей день був  по-особливому трепетним та щирим. Дивували та вражали танцюристи Іринка Слободянюк та Марійка Олійник, танцювальні колективи «Шарм», «Імпульс», «Росинка». Підкорили серця глядачів найменші учасники благодійного концерту – дошкільнятка, які чудово співали та танцювали. Справжнім відкриттям для всіх стали юні сопілкарі та тріо гітаристів – учні Томашпільської музичної школи. Знову порадував своїм виступом і її випускник акордеоніст Богдан Качинський. Зачарувала своїм співом талановита Софійка  Перець.  Гарний настрій дарував глядачам Олександр Васильківський. 
Також в рамках акції відбувся ярмарок-розпродаж, солодкі вироби на який презентували учні Комаргородського вищого професійного училища, де навчається Алла. Смаколики, приготовлені учнями 306 групи (майстер виробничого навчання Зоя Босовська) вражали оригінальністю та смаками. Учасники благодійної акції із задоволенням купували торти, печиво, різноманітні тістечка, та жертвували кошти на благородну справу. Кожен, хто долучився до акції #ЩедрийВівторок отримав від організаторів оригінальне сердечко, створене руками вихованців будинку дитячої творчості. Оформили томашпільчан його оригінально: міцною, цупкою ниткою, яка символізує міць та єдність Томашпільської ОТГ.
Під час благодійного концерту було зібрано 10800 грн. На даний момент, спільними зусиллями всіх небайдужих, зібрана половина необхідної суми. Якщо ж хтось ще бажає  долучитися до гарної справи та подарувати юній Аллі Миколишиній шанс бути здоровою, то кошти можна перерахувати на банківський рахунок: 5168757342163211 АК ТБ «Приват банк» (Миколишина Алла Миколаївна). 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь