A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відбулася 41 позачергова сесія Томашпільської селищної ради 8 скликання

Дата: 04.02.2020 14:12
Кількість переглядів: 1261

Сьогодні в селищному будинку культури відбулася 41 позачергова сесія селищної ради 8 скликання. Перед початком сесії селищний голова Валерій Немировський та директор дитячого садочка «Сонечко» Олена Годна разом з маленькими вихованцями висловили щиру подяку Анатолію Маркітану - депутату селищної ради, який ніколи не залишається осторонь потреб дошкільного закладу та завжди надає садочку різноманітну допомогу.
Наявність кворуму, необхідного для голосування, дозволила селищному голові Валерію Немировському розпочати сесію.

Під час засідання депутатами селищної ОТГ внесено доповнення до Програми соціального та економічного розвитку Томашпільської селищної об’єднаної територіальної  громади на 2020 рік, а саме передано освітню субвенцію до районного бюджету на виплату заробітної плати педагогічним працівникам Вилянської школи  І-ІІ ступенів в сумі 1,6 млн.грн. Внесено зміни до рішення 71 сесії Вилянської сільської ради 7 скликання від 12.12.2019 року «Про місцевий бюджет Вилянської сільської ради на 2020 рік», яким виділено кошти на харчування учнів 1-4 класів.
Окремим рішенням передано вуличні мережі водопроводу села Жолоби в господарське відання на баланс КП «Томашпільводоканал». Депутати затвердили  розпорядження селищного голови, видані в міжсесійний період. 
По завершенню сесії Валерій Немировський проінформував присутніх про роботу у міжсесійний період органів місцевого самоврядування та висловив подяку Калинчуку Олександру за спонсорську допомогу для Рожнятівської школи. Не забув згадати селищний голова вдячними словами працівників Томашпільського комунального підприємства, які під час різдвяних свят ремонтували систему опалення Вилянської школи.
Загалом депутатами селищної ОТГ розглянуто 8 питань, винесених на порядок денний сесії.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь