A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

У Кислицькому відбулися загальні збори громадян за місцем проживання

Дата: 07.03.2020 17:14
Кількість переглядів: 882

У переддень Міжнародного жіночого дня в сільському будинку культури жителі Кислицького зібралися на збори громадян, щоб заслухати звіт в.о. старости Віктора Цимбала.
На жаль, близько чотирьох десятків громадян взяли участь у зборах.
У своєму звіті в.о. старости відзначив, що непростим виявився рік для Кислицького старостинського округу, але досягти певних результатів все ж вдалося. Забезпечено безперебійне функціонування закладів соціально-культурної сфери, охорони здоров'я та освіти.


Небайдужими керівниками сільськогосподарських формувань протягом всього року надавались спонсорські кошти на забезпечення різноманітних потреб закладів громади. Так ПП «Росинка-Агро» (Слюсарчук О.) профінансувало частково підготовку школу до нового начального року, заміну двох вікон на енергозберігаючі в приміщенні школи, придбало пилосос, надавало транспорт при проведенні робіт з освітлення вулиць. ПП «Фатіма-Агро» (Кречківський А.) забезпечило можливість безперешкодно отримувати знання маленьким жителям Кислицького, що навчаються в умовах «нової української школи», надало солодкі подарунки до Дня святого Миколая всім учням школи та ДНЗ, допомагало у доставці дров і підсипного матеріалу. Для дітей до 3-х років надали новорічні подарунки приватні підприємі Асауляк С., Борсук К. та Гега В. Від ФСГ «Слободянюк В.Ф.» ДНЗ отримав у подарунок електром'ясорубку, мішок  борошна та за кошти бюджету Томашпільської селищної ради придбано новий холодильник. За рахунок коштів ТОВ «Кряж і К» в приміщенні дитячого садочка 
становлено підвісну стелю та четверо металопластикових дверей. Поточний ремонт дитсадка «Пролісок» виконали працівники закладу. В сільському будинку культури замінено покрівлю. Матеріал виділила селищна рада.
Протягом року приділялась увага благоустрою: здійснено санітарну очистку кладовища, придорожніх смуг, побілено дерева, ліквідовано стихійні сміттєзвалища. Повністю завершено освітлення вулиць комунальним підприємством «Кислицьке».
В.о. старости Віктор Цимбал запевнив, що плани на майбутнє в громади є. Багато зусиль потрібно ще докласти до облаштування території села. Керівник сподівається, що не лише за підтримки постійних спонсорів, які завжди відгукуються на потреби громади, а й жителів потрібно вирішувати нагальні проблеми села. Адже однією критикою справі не допоможеш.
Про проведену у 2019 році роботу на території громади інформував дільничний офіцер поліції Артур Вознюк.
Про свою діяльність протягом звітного року, про добрі справи якого для громади й так відомо односельчанам, доповів активний депутат та член комісії із земельних питань Томашпільської ОТГ Олексій Слюсарчук.
Найактивніше кисличани обговорювали земельні питання. Вніс певну ясність з приводу питань, що хвилювали присутніх у залі, та дав чіткі відповіді голова об'єднаної територіальної громади Валерій Немировський.

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь