A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

В.о. старости Жолобянського старостинського округу Олена Безган відзвітувала перед громадою

Дата: 13.03.2020 10:47
Кількість переглядів: 861

12 березня очільниця найменшого старостинського округу Олена Безган звітувала про роботу у 2019 році на загальних зборах громадян за місцем проживання.

На схід громадян завітали голова Томашпільської ОТГ Валерій Немировський, керуюча справами виконкому селищної ради Інна Шклярук, директор СТОВ «Липівка» Світлана Мельник, представники ТОВ "Зернопродукт-Липівка", жителі Жолобів.
В селі проживає 198 жителів. Багато сімей користуються субсидією на природний газ, електроенергію, тверде паливо.
Кожного року навесні проводиться благоустрій села. Прибирати потрібно чималу територію. В основному в роботах з благоустрою задіяні працівники установ старостинського округу та працівник комунального підприємства Томашпільської селищної ради Руслан Худяков. Небайдужі жителі округу Вараниця С., Миколишен С., Соловйов С., Слободянюк П. теж долучались до роботи. Попри все навесні роботи вистачить всім.
Культурним осередком села є сільський клуб та бібліотека, що працюють відповідно до затвердженого графіка. Проведено мітинг з відзначення Дня Перемоги, взяли участь у районному заході «Одвічна Русава», що проходив у Пеньківці, відбулось родинне свято, концерт до Нового року.
Завдяки спонсорській допомозі С.М. Мельник загальною сумою 185 тис.грн. забезпечена підтримка життєдіяльності громади. Світлана Миколаївна виплачує заробітну плату працівнику, що займається водопостачанням села, соціальному працівнику, що веде догляд за людьми похилого віку, надає допомогу сільському храмові, на проведення святкових заходів, допомагає пальним.
Чудовим подарунком порадувала жителів Жолобів Народний депутат України Лариса Білозір, закупивши акустичну систему для сільського клубу та обладнавши автобусну зупинку.
 ТОВ "Зернопродукт-Липівка" до святкування Дня Перемоги надали інвалідам війни і вдовам подарунки.
Окреслила Олена Іванівна і плани на поточний рік. Існують проблеми із діючим вуличним освітленням. Необхідно провести ремонт доріг, продовжити роботи із забезпечення водопостачання по вулиці Незалежності.
Вдячність і сподівання на допомогу, підтримку та взаємну співпрацю висловила Олена Іванівна голові селищної ради Валерію Немировському та директору СТОВ «Липівка» Світлані Мельник.
Слова підтримки і готовності й надалі допомагати громаді села висловила Світлана Мельник.
Відповіді на питання, що хвилювали небайдужих жителів села, надав голова об’єднаної територіальної громади Валерій Немировський.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь