A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Вітали з професійними святами землевпорядників та працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування

Дата: 16.03.2020 13:49
Кількість переглядів: 1066

Сьогодні важко уявити наше життя без стабільної роботи багатофункціональних  служб житлово-комунального господарства та підприємств побутового обслуговування населення.

Березневого теплого дня у селищному будинку культури відбулися  урочистості із вшанування працівників комунальних служб Томашпільської ОТГ. З вітальними словами на адресу працівників галузі виступили селищний голова Валерій Немировський та заступник Іван Німерчук, вручивши понад 80-ти працівникам грошові винагороди. Професіоналізм і відповідальне ставлення до справи – запорука успішного розвитку громади. Завдяки вмілому керівництву служб, професіоналізму фахівців, невтомній праці робітників, оселі нашої громади забезпечені водопостачанням, водовідведенням та іншими необхідними послугами. Кожен день ми бачимо дружніх, працелюбних комунальників, які вивозять сміття, ремонтують, проводять благоустрій…Їхня праця помітна і високо цінується. Нехай щирі слова людської вдячності щоденно зігрівають серця та додають їм сил і натхнення, а міцне здоров’я, добробут та затишок ніколи не полишають домівки!
Приємним подарунком для працівників ЖКГ і побутового обслуговування населення, а також з нагоди відзначення Дня землевпорядника став виступ юної співачки Аліни Слободянюк. Піднесений настрій присутнім подарували пісні у виконанні Віктора Хабла, Олександра Васильківського та Олега Стебельського.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь