A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Шановні жителі Томашпільської ОТГ!

Дата: 16.03.2020 16:43
Кількість переглядів: 1470

Просимо з розумінням поставитися до проведення карантинних заходів, запроваджених на території України і в тому числі нашої громади, які направлені на зменшення загрози виникнення захворювання на коронавірус.


Для цього обмежте відвідування ринків, магазинів, тощо. В разі необхідності консультуйтесь зі своїм сімейним лікарем по телефону. Особливо звертаємося до громадян пенсійного віку, вагітних, осіб з хронічними захворюваннями: зменшіть кількість контактів з оточуючими та час перебування в громадських місцях, будьте більше вдома. Цим ви захистите себе і своїх близьких від загрози ураження вірусом.
Телефон «гарячої лінії» для отримання консультацій, інформації щодо епідемічної ситуації з коронавірусу, консультацій: 2-20-42, моб. 068-320-57-06, 103.
Кожна людина, у якої  проявляються навіть легкі симптоми захворювання, повинна як мінімум протягом семи днів самоізолюватися та обов’язково звернутися до сімейного лікаря. Пам’ятайте: від кожного з нас залежить дуже багато. Захистіть себе та не допускайте зараження інших і будьте здорові! 

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь