A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

"СтопВірус" надав благодійну допомогу Томашпільській ЦРЛ

Дата: 04.04.2020 12:20
Кількість переглядів: 2374

Не лише словом, а й ділом надає допомогу жителям Вінниччини колишній міський голова Вінниці та Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман. Заручившись його професійною, компетентною підтримкою, у тісній та результативній співпраці з селищним головою Томашпільської об'єднаної громади Валерієм Немировським, в рамках реформи децентралізації, протягом кількох минулих років, вдалося досягти позитивних результатів в соціально-економічному розвитку громади. 


І сьогодні, в складні часи не лише для України, а й світу - коли поширюється коронавірусна інфекція, за ініціативи Володимира Гройсмана спільно з міським головою Вінниці Сергієм Моргуновим та головою облдержадміністрації Владиславом Скальським на базі фонду "Подільська громада" створено спеціальний фонд "СтопВірус". Саме Володимир Борисович зробив перший внесок. 
3 квітня від благодійної організації «Подільська громада» доставлено першу партію благодійної допомоги для Томашпільської ЦРЛ: одноразові маски, захисні комбінезони, пластикові щитки, дезінфекційні засоби та оприскувач. Транспортування засобів забезпечив активний депутат Вінницької обласної ради Віталій Август. 
Присутній при отриманні допомоги селищний голова Валерій Немировський адресував щирі слова вдячності Володимиру Гройсману та спецфонду за надану допомогу. Адже запаси є та вони швидко закінчуються. Також Валерій Федорович подякував народному депутату України Ларисі Білозір, яка особисто моніторить потреби лікарень району та забезпечує їх найбільш необхідним. 
Вдячність очільника громади прозвучала медичним працівникам районної лікарні, первинної  та екстреної допомоги за те, що стоять на варті захисту здоров'я і життя мешканців громади, сумлінно виконуючи службові обов'язки в складний для країни час.

Спецфонд «Стопвірус» було створено за ініціативи Володимира Гройсмана на базі благодійного фонду «Подільська громада», завданням якого є  збір коштів на купівлю необхідних матеріалів для боротьби з коронавірусом на Вінниччині. 
 Станом на 3 квітня, на рахунок Спецфонду:
надійшло – 3 149 606 грн., вже витрачено – 547 138 грн., залишок на рахунку – 2 602 468 грн.
Завдяки координаторам спецфонду, захисні маски, респіратори, дезинфікуючі засоби та експрес-тести отримали медики міст Вінниці та Ладижина, Вінницького, Калинівського, Жмеринського, Чернівецького, Гайсинського, Літинського, Мурованокуриловецького, Хмільницького  та Томашпільського районів.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь