A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Чергова допомога медичним закладам району від народного депутата України Лариси Білозір надійшла до Томашпільського району.

Дата: 07.05.2020 13:12
Кількість переглядів: 1168

6 травня Оперативний штаб депутатки спільно з Благодійною організацією "Благодійний фонд "МХП-Громаді" та Петром Андрійцем передали медичним закладам Томашпільського району засоби захисту.

Зокрема, медики КНП «ЦПМСД» отримали: 300 штук одноразових шапочок, 600 штук масок захисних тришарових, 24,5 літри засобу для дезінфекції рук, 15 штук багаторазових захисних комбінезонів, 10 штук захисних окулярів, 100 штук одноразових халатів, 20 штук респіраторів FFP2 KN95.
Вже не вперше, Оперативний штаб Лариси Білозір надав підтримку медпрацівникам у боротьбі з СOVID-19. Нагадуємо, що на початку квітня до закладу первинної медицини Томашпільської селищної ради надходила благодійна допомога.
Голова Томашпільської об’єднаної територіальної громади Валерій Немировський, директор КНП «ЦПМСД» Томашпільської селищної ради Андрій Щербатий та колектив медзакладу висловили щиру вдячність благодійникам за підтримку у боротьбі з коронавірусною інфекцію. Медики, які стоять на передовій у боротьбі з COVID-19, є найбільш вразливими, адже щодня контактують з хворими, які можливо ковідінфіковані. Ми повинні спільно захищати і підтримувати наших медиків. Про це давно думає, активно діє в цьому напрямку та залучає відповідальний бізнес депутат Верховної Ради України Лариса Білозір. За що їй щира подяка.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь