A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Коли серце зігріває підтримка навіть чужих людей…

Дата: 18.05.2020 14:59
Кількість переглядів: 1249

Час іде, роки минають…І коли ми молоді, зі світлою надією сподіваємося, що на схилі літ наше життя буде спокійним, забезпеченим, поряд будуть рідні та близькі нам люди. Так трапляється не завжди.


Через непрості життєві складнощі, будучи одинокою та хворою, довелось пройти жительці Томашполя – Малій Ганні Феодосіївні.  Близько півтора місяці тому в багатоквартирному будинку, що знаходиться в центрі селища і в якому проживає жінка, сталася пожежа: в коридорі замкнула електропроводка. Всім жителям, що знаходились на той момент у будинку, вдалось вийти. Окрім Ганни Феодосіївни. Чи то сусіди не достукались, чи не почули її слабких благань пенсіонерки прийти на порятунок, -  вона залишалась у своїй квартирі, задихаючись від їдкого чорного диму. Справжні професійні рятівники – пожежники ДПРЧ -28 смт. Томашпіль -  трохи згодом змогли відчинити двері квартири та на руках винести жінку з  місця пожежі. 
Слова безмежної вдячності зі сльозами на очах при згадці про подію, що сталася, коли їй врятували життя та дарували змогу ще пожити на білому світі, шле Ганна Феодосіївна своєму рятівникові заступнику начальника пожежної частини Олександру Цуркану. За кваліфіковану медичну допомогу, чуйність та підтримку дякує вона лікареві Томашпільської ЦРЛ Оксані Горупащенко. Щоденну підтримку надавали пенсіонерці  небайдужі Ганна та Олександр Щетинські. Сердечно дякує жінка голові Томашпільської ОТГ Валерію Немировському, його заступнику Івану Німерчуку за швидку організацію та допомогу у відновленні квартири після пожежі та працівниками комунального підприємства, зокрема, Леонідові Камінському, який  відремонтував  двері до квартири та замінив вікна.
Окремими, теплими словами вдячності Ганна Феодосіївна відзначає директора КУ «Центр надання соціальних послуг» Людмилу Поперечну за небайдужість та за дбайливий супровід соціального працівника Ольгу Никіфорову, яка обслуговує одиноку жінку та допомагає їй у всьому.
-    Дорогі мої рятівники, всі, хто допоміг та допомагає мені й досі!  - щиро каже Ганна Феодосіївна. Нехай Господь Бог береже вас та ваші родини від всякої біди, негараздів та дарує вам міцне здоров’я! Бажаю вам, аби ви ніколи не знали в житті труднощів. Нехай Матір Божа береже вас під своїм покровом та допомагає поповнювати скарбничку добрих безкорисливих справ! Дякую всім вам!!!

Фото без опису


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь