A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Програмний комплекс «Соціальна громада» починає працювати в Томашпільській ОТГ

Дата: 19.05.2020 14:46
Кількість переглядів: 672

Від сьогодні програмний комплекс «Соціальна громада» запрацює в Томашпільській ОТГ відповідно до укладеної 19 травня 2020 року угоди між головою Томашпільської ОТГ Валерієм Немировським та начальником УПСЗН Томашпільського району Тетяною Дідик. 

«Соціальна громада» є сучасним IT-рішенням, яке дозволить приймати документи на оформлення виплат максимально наближено до людей. Тобто, відповідальні працівники даного напрямку здійснюватимуть прийом документів на оформлення житлових субсидій, допомог та виплат, які є найпоширенішими серед населення, безпосередньо на місцях – по селищу Томашпіль та кожному старостинському округу. Електронні копії документів потраплятимуть того ж дня до УПСЗН, що скоротить час для прийняття рішення і дасть змогу забезпечити населення якісними адміністративними послугами.
Як запевнила начальник УПСЗН Томашпільського району Тетяна Дідик, лише завдяки спільним зусиллям при тісній взаємодопомозі «Соціальна громада» зможе успішно працювати, надаючи можливість мешканцям сіл ОТГ і надалі отримувати якісні соціальні послуги.
 Допоки триватиме налагодження роботи комплексу, на початковому етапі він працюватиме в стартовому режимі: відповідальні особи проходитимуть навчання роботи в програмному комплексі та ознайомлюватимуться із методичними рекомендаціями та законодавчою базою, що регулює надання соціальних послуг населенню.
За словами селищного голови Валерія Немировського, початок роботи програми на місцях є новим кроком у розвитку громади та у наданні громадянам соціальних послуг на високому рівні.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь