A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Облаштували огорожу на Пеньківському кладовищі

Дата: 09.06.2020 13:46
Кількість переглядів: 1202

У день свята Трійці за традицією ми приходимо до місць вічного спочинку наших рідних, близьких, друзів. Пам'ять про них – і в нашому ставленні до цих святих місць і до того, який вони мають вигляд. Сільське кладовище у с. Пеньківка давно потребувало заміни старої огорожі.

Тож саме завдяки ініціативі в.о.старости та депутата селищної ради Анатолія Власишена при спонсорській допомозі, наданій ТОВ «Кряж і К» в сумі 50 тис. грн., депутатом А. Власишеним, працівниками з благоустрою населеного пункту, старостинського округу, дитсадка, сільського будинку культури та місцевими мешканцями проведені роботи з облаштування нової огорожі сільського кладовища. Протяжність її складатиме 450 м, роботи з будівництва поки що тривають. Частина зазначеної суми, наданої товариством «Кряж і К» буде направлена і на поточний ремонт приміщення дитсадка.
Голова Томашпільської ОТГ Валерій Немировський та в.о. старости Пеньківського старостинського округу  Марія Петрончак висловлюють вдячність за фінансову підтримку керівнику ТОВ “Кряж і К» Віктору Дабіжі, заступнику селищного голови Івану Німерчуку за організацію робіт. Щира подяка і всім, хто долучився фінансово і хто безпосередньо працював над облаштуванням огорожі та благоустроєм території кладовища.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь