A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 23.06.2020 15:05
Кількість переглядів: 1477

На сьогоднішньому засіданні виконавчого комітету члени виконавчого комітету прийняли ряд життєво важливих рішень для соціально-економічного життя громади.

Так про роботу підприємств сфери обслуговування населення Томашпільським КП та ККП на території Томашпільської об’єднаної територіальної  громади прозвітував в.о. директора Валерій Луцишин, а також звіт про роботу КП «Центральний ринок» - на території Томашпільської селищної ради. Про стан медичного обслуговування  КНП «Центр надання первинної медико-санітарної допомоги» інформував директор медичного закладу Андрій Щербатий.
Затвердили члени виконавчого комітету план роботи на ІІІ квартал. Затверджено проектно-кошторисну документацію на об’єкт капітальний ремонт дорожнього покриття частини вул. Миколи Леонтовича в смт. Томашпіль. З метою організації роботи програмного комплексу «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада» затверджено ряд інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг для отримання послуг громадянами. Одноразову матеріальну допомогу на лікування отримали жителі Томашполя, Вапнярок, Яланця, Вил, Ракової, Пилипів-Борівських.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь