A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

4 липня - Міжнародний день кооперації

Дата: 04.07.2020 07:05
Кількість переглядів: 1046

Щорічно професійне свято кооператорів відзначається першої суботи липня.
Дане свято засноване з метою привернення уваги світової громадськості до кооперативів і сприяння розширенню партнерських зв'язків між міжнародним кооперативним рухом і іншими суб'єктами міжнародного права, включаючи уряди та неурядові організації на всіх рівнях. 

На території Томашпільщини, зокрема, кооперація створила значну матеріально-технічну базу, що стала важливою складовою частиною соціальної інфраструктури населених пунктів та посідає гідне місце у соціально-економічному житті об’єднаної територіальної громади. Своєю діяльністю кооператори ефективно сприяють розвитку підприємницької ініціативи, задоволенню потреб людей у якісних товарах і послугах, створюють умови для підвищення добробуту населення. У нових ринкових умовах споживча кооперація намагається сповна виконувати своє головне завдання, історично притаманну їй соціальну місію, вірно служити працею людям та державі.
Шановні працівники кооперації нашої громади, всі, хто в різні часи трудився і нині трудиться на благо економічного та підприємницького розвитку Томашпільщини! Прийміть сердечні вітання з професійним святом – днем єдності кооперативного руху! З світлою вірою бажаємо активно та плідно трудитись, й надалі розвиваючи кооперативний рух та примножуючи усталені традиції!
Нехай Ваша праця приносить вам задоволення та бажані здобутки. Щиро зичимо добра, здоров’я вам та вашим родинам, а всім разом - розвитку і процвітання нашій об’єднаній громаді! Зі святом!

З повагою голова Томашпільської ОТГ ВАЛЕРІЙ НЕМИРОВСЬКИЙ,                   в.о. старост сіл Антонівка, Горишківка, Жолоби, Вила, Нетребівка, Кислицьке, Паланка, Пеньківка, Пилипи-Борівські, Ракова, Рожнятівка, Яланець.      

Фото без опису                           
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь