A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

План роботи у новому навчальному році обговорювали освітяни Томашпільської ОТГ на щорічній колегії

Дата: 25.08.2020 17:30
Кількість переглядів: 1503

До початку навчального року залишився один тиждень. І сьогодні, аби обговорити план роботи на прийдешній рік у залі будинку культури Томашпільської селищної ради зібралися педагогічні колективи дошкільних, шкільних та позашкільних закладів освіти об’єднаної громади.

Розпочалася колегія освітян із оголошення результатів конкурсу на посаду директора Вапнярківської ЗОШ I-II ступенів, що відбувся 20 серпня 2020 року. Присутній на ній селищний голова Валерій Немировський та начальник відділу освіти селищної ради Ігор Ярош привітали Олену Карпенко, яка здобула перемогу в конкурсі.
Найголовнішою темою колегії  було питання здійснення освітніми закладами навчально-виховного процесу в умовах адаптивного карантину, дотримання Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів та ін.
Як зазначив, начальник відділу освіти Томашпільської селищної ради Ігор Ярош - усі навчальні заклади готові до початку навчального року на 100 відсотків, про що підписано акти готовності закладів.
Вітав присутніх і селищний голова Валерій Немировський: «Я дякую від щирого серця всім, хто робив свою роботу на високому професійному рівні, зацікавлено і творчо. Бажаю всім нам в новому навчальному році перш за все миру, стабільності, виключно успішних та результативних кроків на шляху творення нової України для себе й майбутніх поколінь. З новим навчальним роком!».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь