A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відбулася 48  сесія Томашпільської селищної ради 8 скликання

Дата: 28.08.2020 18:47
Кількість переглядів: 1403

28 червня 2020 року в селищному будинку культури відбулася 48 позачергова сесія Томашпільської селищної ради 8 скликання, в якій взяли участь 21 депутат із 38 та запрошені в.о. старост сіл ОТГ. Для участі в сесії зареєструвалися прихожани римо-католицької парафії Пресвятої Діви Марії з гори Кармель, а також власники та представники власників земельних паїв, які орендує депутат селищної ради Присяжний В.М.

Депутати заслухали звіт начальника фінансового відділу селищної ради Наталі Щербатої про виконання бюджету Томашпільської селищної об’єднаної територіальної  громади за ІІ квартал 2020 року та затвердили його, а також внесли зміни бюджету селищної ОТГ та Вилянської сільської ради.
В господарське відання та на баланс Томашпільського комунального підприємства передано шкільний автобус БОГДАН. Обговорили питання надання  релігійній громаді Нерукотворного образу Христа Спасителя смт. Томашпіль Томашпільського району Вінницько – Барської єпархії Православної церкви України  дозволу  на виготовлення проєкту землеустрою щодо виділення земельної ділянки для будівництва храму по вулиці Ігоря Гаврилюка. В результаті гарячої дискусії, питання знято з порядку денного через позицію римо-католицьких прихожан і передано на доопрацювання. Крім того депутати розглянули низку земельних питань тощо.
В «Різному» депутати піднімали також питання про небезпеку від аварійних стовпів Укртелекому у Вапнярках, Паланці. Про порушення прав власників земельних паїв депутатом селищної ради Присяжним В.М., який орендує землю, заявили власники цих паїв та їх представники та просили розглянути поведінку депутата на засіданні постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, гласності, законності і правопорядку, запобігання проявам корупції.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь