A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Цього року 12 вересня в Україні відзначається День фізичної культури та спорту

Дата: 12.09.2020 07:36
Кількість переглядів: 981

Міцними спортивними традиціями не лише на своїй малій батьківщини, а й за її межами славляться спортсмени та спортивні команди Томашпільської ОТГ. Кваліфіковані та професійні тренери прищепили любов до спорту багатьом вихованцям спортивної школи.

Це Сергій Водянюк - переможець численних турнірів та змагань світового рівня, тренер з рукопашного бою, керівник ГО «Військово-спортивний клуб «ГАРТ», справжній «альтаїровець» та чудовий наставник молоді та Валентин Кучковський - «Кращий тренер» футбольного чемпіонату Вінницької області, завзятий тренер ФК «Томашпіль», яка вперше в історії місцевого футболу досягла величезного успіху та зійшла на п’єдестал пошани у вищій футбольній лізі обласного чемпіонату серед аматорських команд футбольного сезону 2019-2020 року. Також Костянтин Єгоров - тренер гандбольної команди «Олімпік», Федір Олійник – тренер команди з хокею на траві, неодноразового чемпіона області, України та міжнародних змагань, Іван Спринчак та інші наставники молоді під керівництвом досвідченого директора ДЮСШ Олександра Жовтана. Учні, яких  вони зростили, постійно підвищують свою спортивну майстерність, беруть активну участь у різноманітних спортивних змаганнях, завжди виборюючи призові місця, та показують  високий рівень підготовки. Вирізняються успіхами молоді майстри спорту, звання яких останнім часом  присвоєно Юлії Максименко (рукопашний бій), Богдану Ющишину (пляжний гандбол).  До когорти носіїв і творців спортивної слави Томашпілля належать наставники шкільної молоді Анатолій Чоловський, Костянтин Єгоров, Євген Шкурак, Сергій Хоміч та Олександр Гребенюк (Томашпіль), Сергій Загородній з Вапнярок, Сергій Бальва з Нетребівки.
Вітаємо й ветеранів спорту Григорія Слободяна, Павла Барчишина, Олександра Кучковського, Сергія Хмельовського, Анатолія Страшнюка з Томашполя, Миколу та Олега Платонових з Вил, які багато сил, уміння доклали до розвитку спорту, фізичної культури громади.
 Шановні спортсмени, тренери, працівники сфери фізичної культури і спорту, ветерани, шанувальники  та волонтери спорту Томашпільської ОТГ! Прийміть щирі вітання та вдячність за примноження спортивної слави об’єднаної  громади. Бажаю наснаги, витримки, сили духу та міцного здоров’я у підкоренні омріяних спортивних вершин. Нехай ваш приклад буде поштовхом для масового розвитку фізкультури і спорту Томашпільської ОТГ!

 

Селищний голова Валерій Немировський

Фото без опису


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь