A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Долучайтесь до акції «Дай річці простір"

Дата: 16.09.2020 15:01
Кількість переглядів: 1090

Відповідно до Указу Президента України № 286/2019 від 18 травня 2019 року «Про Стратегію національно-патріотичного виховання», Наказу Міністерства молоді та спорту № 808 від 03.03.2016 р. «Про затвердження реалізації програм проектів та проведення заходів державної політики у молодіжній сфері та сфері національно-патріотичного виховання» (зі змінами), Статуту комунального закладу «ВОМЦ «КВАДРАТ», Наказу № 6 від 02.01.2020 р. про затвердження річного календарного плану заходів реалізує захід – екологічну акцію «Дай річці простір», та у співпраці з Ямпільською районною державною, громадською організацією «Туристична Ямпільщина» та за підтримки Вінницької обласної організації Товариства Червоного Хреста України, що відбудеться 18-20 вересня до Всесвітнього дня прибирання.

В рамках заходу волонтери здійснюватимуть роботи по розчищенню річки Мурафа та її прибережної зони. Також відбудуться екологічні уроки, практикум по наданню першої медичної допомоги.
Маршрут та програма:
18 вереснявиїзд з м. Вінниця-Л.Мелешківська-Тиврів-Шпиків-Комаргород-Томашпіль-Клембівка-Ямпіль, екологічні уроки, практикум з ПМД, початок роботи по розчищенню річки, вечірня програма, ночівля на базі Комунального дитячого оздоровчого табору «Світанок».
19 вересня – основна робота  по розчищенню річки, дослідження території та природи біля р. Мурафа, вечірня програма, ночівля на базі Комунального дитячого оздоровчого табору «Світанок».
20 вересня – завершення робіт по розчищенню річки, екскурсія в Державний історико-культурний заповідник «Буша», виїзд до Вінниці.
Шановні жителі Томашпільської ОТГ! Ви теж можете долучитись та взяти участь в екологічній акції «Дай річці простір», заповнивши анкету та ознайомитись з деталями заходу: https://cutt.ly/BfWURWM/. Координатор заходу – Андрій Мельничук, +3080936032130.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь