A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Обстежили умови проживання дітей 

Дата: 16.09.2020 15:28
Кількість переглядів: 1085

 Поняття «складні  життєві обставини» досить широке. Зазвичай до сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах відносяться сім`ї, які повністю або частково втратили свої виховні можливості через ті чи інші причини. У результаті цього в таких сім`ях об’єктивно чи суб’єктивно складаються несприятливі умови для виховання дітей.

Ці сім`ї характеризуються певними негативними проявами. Виявлення та облік таких сімей, а також подальша робота з ними є одним з головних завдань діяльності служби у справах дітей, центру соціальних служб та інших структур, причетних до роботи  з дітьми та сім’ями.
Сьогодні, 16 вересня 2020 року, у Вилах  працівниками служби у справах дітей селищної ради, центру соціальних служб  спільно з інспектором ювенальної превенції  Томашпільського відділення поліції, та в.о.голови Вилянського старостинського округу Томашпільської селищної ОТГ обстежено умови проживання та виховання дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах.
За підсумками  складено відповідні акти обстежень умов проживання дітей, проведено, бесіди з  батьками про відповідальність за виховання дітей, перевірено як батьки забезпечили підготовку дітей до нового навчального року.  
  Крім цього, обстежено умови проживання та виховання дитини, позбавленої батьківського піклування, яка влаштована під опіку бабусі. Для дитини створено належні умови для  проживання та  розвитку.  Фактів порушення прав підопічної малолітньої дитини не виявлено. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь