A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

В об’єднаній громаді відбулися урочистості до Дня захисника України

Дата: 14.10.2020 13:19
Кількість переглядів: 663

14 жовтня - день, коли ми засвідчуємо свою повагу та вдячність відважним землякам, хто на різних етапах української історії боронив рідну землю від ворога. Так до Дня захисника України в Томашпільській об’єднаній територіальній громаді відбулися урочисті заходи з врахуванням вимог карантину.

Селищний голова Валерій Немировський, в.о. старост округів, учасники АТО, батьки загиблих земляків та мешканці громади піднесли квіти до підніжжя пам’ятних знаку «Борцям за свободу та незалежність України». В пошані вони схилили голови перед величним подвигом наших земляків, які полягли в боях за наше майбутнє.
З вітальними словами очільник громади звернувся до всіх нинішніх захисників Батьківщини, адресуючи їм щирі побажання добра, здоров’я та вдячність за мужність, силу і героїзм, вручив грошові винагороди всім учасникам АТО Томашпільської ОТГ.
Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять героїв-земляків, загиблих у зоні АТО: Віктора Саванчука з Яланця, Ігоря Гаврилюка з Томашполя, Вадима Тарабанова з Калинки, Анатолія Дубчака з Вапнярок та Павла Біліка з Томашполя.
Аресував вітання всім захисникам України начальник ДП «Вінницький облавтодор» Ігор Шаповал. В свою чергу до поздоровлень приєдналися голова ГО «Українське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО Вінницької області в Томашпільському районі» Сергій Жмуд з учасником АТО Володимиром Спринчаком та вручили приємні подарунки вихованцям дитячо-юнацької спортивної школи юним «альтаїровцям».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь