A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Вітали талановитого земляка Олександра Височанського

Дата: 09.12.2020 18:46
Кількість переглядів: 925

«Народився у грудні», - таку назву має поетичний біографічний твір талановитого українського поета, сатирика-гумориста, члена Національних спілок журналістів та письменників України, нашого сьогоднішнього іменинника Олександра Височанського.

Сьогодні в залі Публічної бібліотеки Томашпільської селищної ради відбулася тепла зустріч земляка-сатирика з працівниками бібліотек та закладів культури територіальної громади. Від імені селищного голови Валерія Немировського, депутатів селищної ради та від себе особисто секретар селищної ради Оксана Потуторовська адресувала найкращі вітання імениннику, а також вручила подяку селищного голови за багаторічну плідну працю на ниві українського письменства, активну громадсько-політичну позицію, патріотизм та вірність рідному краю і грошову винагороду. В свою чергу Олександр Григорович подарував гарний настрій гостям заходу, розповідаючи історії з власної біографії, декламував вже знайомі раніше і нові сатиричні твори, які згодом планує видати  новою збіркою, що матиме (попередню) дуже гарну поетичну назву «Рум’янець щастя».
Вітали О. Г. Височанського з днем народження керівник народного хору «Відлуння» Томашпільського селищного будинку культури Марія Дейдиш та директори Публічної бібліотеки селищної ради Валентина Нагірняк та Томашпільської дитячої бібліотеки Євгенія Кукурудза. Завершилася зустріч солодким частуванням: медом з власної пасіки частував Олександр Григорович своїх гостей.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь