A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Хай святиться ім'я твоє, мамо, жінко, дружино, кохана.

Дата: 05.03.2021 13:40
Кількість переглядів: 626

 З першим подихом весни приходить до нас свято, що стало улюбленим у нас в Україні, де споконвіків шанується жінка – матір, дружина, подруга, донечка, кохана, свято визнання ролі жінки в суспільному, громадському, родинному житті – Міжнародний жіночий день, який відзначається 8 березня. Його ще нині називають Міжнародним днем боротьби жінок за  рівні права.


  Урочистості з нагоди свята відбулися в Томашполі. З дотриманням норм карантину зібралися жінки Томашпільської територіальної громади на святкування. З вітальним словом до них звернувся селищний голова Валерій Немировський, який відзначив величезний вклад жінок -  трудівниць в розвиток громади,  та нагородив кращих з кращих грошовими преміями, чудовими трояндами.  У своєму виступі він зокрема зазначив:
-     Як нам сьогодні не згадати матерів, удостоєних почесного звання «Мати-героїня», не  віддати повагу їх материнському подвигу за те, що вони народили і виховали, вивели на широку життєву дорогу 5 і більше дітей.  Це Світлана Мендришора з Нетребівки, Вікторія Дзвонковська з Пилипів – Борівських, Ніна Спринчак з Томашполя (їй, до речі, в минулому році виповнилося 90 років!), Антоніна Остапчук з Горишківки, Катерина Пересядько з Жолобів, Наталя Васильківська з Ракової, Надія Фурман з Комаргорода, Марія Щерба з Великої Русави, Оксана Іськова з Пеньківки. Ми раді вітати їх в цьому залі на святі Матері, Жінки Берегині роду.
 Наші найкращі вітання сьогодні жінкам-матерям, які виховали синів-героїв, мужніх захисників держави, що віддали своє життя за волю і незалежність України, за наше сьогоднішнє мирне  життя. Вам, Маріє Михайлівно, Тетяно Петрівно, Маріє Семенівно, а також матерям Віктора Саванчука та Анатолія Дубчака, Вадима Тарабанова низький уклін і наша безмежна вдячність. Хай наша і ваша вічна пам'ять  буде достойною вдячністю вашим синам героям – Ігорю Гаврилюку, Павлу Біліку,  Олександру Гладію за мирне небо над нашим краєм.
  Звичайно, ми не можемо сьогодні не згадати жінок  - наших медичних працівників, педагогів, соціальних працівників, державних службовців, вихователів дитячих садочків, працівників комунальної сфери, волонтерів, ветеранів праці - жінок всіх професій, без яких ми не уявляємо життя. Без ваших рук, без лагідних усмішок, душевного тепла і сердечної доброти світ би не був таким прекрасним світлим і сонячним.
  Тож низький вам уклін за вашу людяність, щирість і вірність, за невтомну працю і турботу. Від усієї душі бажаю вам щастя, добра, благополуччя, злагоди в кожному домі і міцного здоров’я. Нехай цей березневий день принесе кожній з вас гарний настрій, наснагу в труді, додасть сил і віри в щасливе життя. Краси вам, любові, молодості на довгі роки, і хай здійсняться всі мрії і задуми!

Тепла та щира атмосфера свята надихає, звичайно, жінок, додає їм сил і наснаги для творчості, сумлінної праці в імя розквіту нашої громади і країни в цілому.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь