A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Вітання з Днем Перемоги від ГО "Вінницька обласна Рада жінок України

Дата: 06.05.2021 15:36
Кількість переглядів: 784

Напередодні Дня Перемоги завітала до нашої територіальної громади керівник Секретаріату громадської ради при Вінницькій обласній раді 8 скликання голова громадської організації «Вінницька обласна Рада жінок України», член Всеукраїнської спілки «Спілка жінок України» Валентина Кичак, аби виконати доручення голови Вінницької облдержадміністрації Сергія Борзова, голови Вінницької обласної ради Вячеслава Соколового та привітати жінок -  учасниць другої світової війни 1939 – 1945 років з прийдешнім святом. 

  Перед поїздкою до підопічних Валентина Андріївна поспілкувалася із головою селищної ради Валерієм Немировським. А потім відвідала стареньких жінок Євдокію Іванівну Мізерію, що проживає в смт. Томашпіль, Марію Савівну  Брижату – в Рожнятівці, Ірину Андріївну Боднар – в Антонівці та разом із директором Центру надання соціальних послуг Людмилою Поперечною, завідувачем відділення соціальної допомого «Догляд вдома» Аллою Барчишеною вручила кожній Почесну грамоту за ратний, бойовий та трудовий подвиг, звитягу, національно-патріотичне виховання молоді та з нагоди Дня Перемоги над нацизмом у другій світовій війні, квіти, подарункові набори та грошову винагороду. Продуктові набори передав цим підопічним Центру і селищний голова Валерій Немировський.
 Зі сльозами на очах, тремтінням в голосі, з щирістю і сердечністю дякували Марія Савівна, Євдокія Іванівна та Ірина Андріївна гостям за візит, за гарні побажання, за увагу до них – простих сільських трудівниць, які прожили нелегке життя і на долю яких випали найстрашніші катастрофи ХХ століття –  Голодомори,  кровопролитна війна,  післявоєнні недостатки. Але незважаючи на всі випробування ці жінки, за плечами яких 90 і більше  років, не втратили  людяності, зберігають світлий розум, любов у серцях і щирі людські почуття, а ще оптимізм і віру в добро, милосердя, в краще майбуття. Може, саме таке ставлення до життя, до людей, до світу й тримає їх серед нас. Хай же Бог охороняє  Вас, шановні наші українські Берегині, на многії літа!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь