A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Все найкраще – дітям

Дата: 07.06.2021 16:35
Кількість переглядів: 613

Робочий візит до нашої громади  депутата Верховної Ради  України Лариси Білозір розпочався з приємної місії – відкриття універсального дитячого ігрового майданчика, про встановлення якого давно зверталися до народної обраниці  батьки та колектив ЗДО «Сонечко» смт Томашполя. Його відкриття з нетерпінням чекала дітвора і дорослі, адже він розрахований не лише на ігри, але й на оздоровлення дітей. Розмістився майданчик у затишному місці на території дитячого закладу.

  Радо вітали народного депутата селищний голова Валерій Немировський, керівник дитячого закладу Олена Годна, колектив садочка.  Під гучні оплески присутніх Лариса Миколаївна разом із дітками перерізала стрічку – і ось майданчик – будиночок наповнюється першими «відвідувачами» - малечею. Саме вона тестувала, наскільки цікавим і захоплюючим є цей будинок дитячої мрії, де до їхній послуг батут, лабіринт і сухий басейн.
  До речі, універсальність  майданчика полягає в тому, що він може  використовуватися як улітку на відкритому повітрі, так і в холодну пору року в закритому приміщенні.
  Взагалі то «Сонечко» вже давно дружить з Ларисою Миколаївною, яка неодноразово відгукувалася на прохання посприяти то в придбанні спеціальних кухонних столів, то оргтехніки чи акустичних приладів через ГО «Життя і розвиток громад» тощо. Та теперішній подарунок вартістю 100 тис. грн. придбаний на кошти, залучені депутатом через звернення до уряду в рамках депутатської субвенції, - це її вклад у розвиток матеріальної бази для щасливого дитинства наших дітей, онуків.
  За все це дякували Ларисі Білозір селищний голова Валерій Немировський та завідувачка  закладу Олена Годна. Та найбільше раділа цьому подарункові  дітвора. До самого вечора веселий сміх та сплеск невичерпної дитячої енергії вирували на подвір’ї  садочка. Хай же так буде завжди, хай гасло «Все найкраще дітям» стане провідним у нашому дорослому житті. А народним обранцям щиро побажаємо розуміння проблем, запитів своїх виборців, державницького підходу до їхнього вирішення і вірного служіння людям, як це робить Лариса Миколаївна.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь