A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Білі халати- то ангелів крила, що оберігають нас

Дата: 17.06.2021 15:44
Кількість переглядів: 664

Представники однієї з найдревніших у світі професії = медичні працівники Томашпільської громади - зібралися в селищному Будинку культури напередодні, щоб відзначити  своє професійне свято. Найщиріші слова подяки людям у білих халатах  всім присутнім у залі і тим, що залишилися на своїх постах, виконуючи професійні обов’язки, висловив селищний голова Валерій Немировський. 

Звертаючись до них, він сказав:
-    Сьогодні, коли в світі вирує коронавірус, чи в будь-який інший надважкий час   ви цілодобово стоїте на варті людського життя.       Кожен із вас професійно, кваліфіковано виконує важливу функцію лікування та порятунку людей: чи то на прийомі в поліклініці, чи в операційній, чи в будь – якому іншому відділенні. Кожен з вас довів, що вміє працювати в складних умовах, що жоден з вас не ухилявся від своїх обов’язків, хоч ризик захворіти, а то й сама хвороба чатували на кожного. Та клопітка злагоджена  робота, уважне ставлення до хворих, небайдужість медичних працівників - саме ці принципи стали запорукою зведення до мінімуму   негативних проявів епідемії та збереження життя та здоров’я громадян і запорукою подолання  труднощів.  
За таку подвижницьку працю, за відданість обраній професії, за готовність завжди прийти на допомогу – низький уклін всьому медичному персоналу наших лікувальних закладів. Ви, шановні наші лікарі, медсестри, лаборанти, молодший медичний персонал, працівники допоміжних служб, вкотре довели свою відданість професії, високий рівень професійної підготовки, уміння працювати в будь – яких умовах, довели, що у всі віки, у всі часи ваша праця  потрібна людям, адже саме ви стоїте на варті здоров’я народу, повертаєте надію людям, допомагаєте зціленню хворих. 
 Селищний голова подякував за підтримку медиків у  боротьбі з COVIDом народному депутату України Ларисі Білозір, керівництву ТОВ «АК «Зелена долина» в особі Юрія Мороза та директору ВП «Цукровий завод»  Валерію Медвідю, дирекції ПрАТ «Зернопродукт МХП», вручив чималій групі медичних працівників Грамоти і грошові винагороди  за сумлінну, самовіддану працю та з нагоди професійного свята. 
Тепло та щиро від імені депутата Верховної Ради України Лариси Білозір вітала медичну спільноту Томашпілля помічник народного депутата Тетяна Юзвак і передала для медиків ЦРЛ, селищного Центру ПМСД та відділення екстреної медицини  розкішні торти.
  Привітали медичних працівників, ветеранів медичної служби з професійним святом заступник голови Тульчинської райдержадміністрації Володимир Скалій та   головний спеціаліст гуманітарного відділу управління правового забезпечення  та взаємодії з органами місцевого самоврядування апарату  райдержадміністрації Наталя Справник і вручили кращим представникам медичної громади Томашпільщини Грамоти Тульчинської РДА. За дорученням голови Тульчинської районної ради вітання і Грамоти за успіхи в роботі передали медпрацівникам територіальної громади депутати Тульчинської районної ради Ігор Ярош і Алла Пилипчук.
 Про здобутки медичної галузі громади за минулий рік коротко інформували присутніх директори комунальних неприбуткових підприємства Андрій Щербатий та Ігор Горупашенко  і відповідно нагородили цілу когорту медпрацівників Грамотами, а великій групі працівників винесено подяки із занесенням у трудові книжки.
 Хвилюючою, теплою і людяною стала та частина свята, коли селищний голова Валерій Немировський, директори медичних закладів Ігор Горупашенко і Андрій Щербатий вітали запрошених на урочистості медпрацівників, що знаходяться на заслуженому відпочинку. Зі сльозами на очах приймали вони подарунки і квіти і дякували за увагу до них, за те, що пам’ятають про своїх колег, які десятки літ віддали служінню справі охорони здоров’я, працюючи лікарями, медсестрами, акушерами, санітарками, фельдшерами в районній, дільничних лікарнях, сільських амбулаторіях, ФАПах.
 Апофеозом свята став концерт, у якому взяли участь юні артисти – фольклорно-етнографічний колектив «Вербиченька» (керівник Людмила Синиця), танцювальні колективи «Шарм» (старша, середня і молодша групи, керівник Мирослава Олійник) та «Імпульс» (старша, середня і молодша групи, керівник Катерина Боварь) селищного БДТ, а також працівники культури з Стіни, Гнаткова, Комаргорода, Томашполя.
  Свято завершилося, а далі знову праця – відповідальна, напружена, 24 години на добу, 7 днів на тиждень, але наші ангели в білих халатах – завжди напоготові. Тож пошли їм, Боже,  здоров’я і багато щасливих і радісних років життя!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь