A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Ти – охоронець порядку, закону вірний страж…

Дата: 02.07.2021 15:29
Кількість переглядів: 2363

Згідно з Указом Президента України від 4 квітня 2018 року в нашій державі 4 липня відзначається День національної поліції України. Цим Указом держава окреслила й головні завдання Національної поліції – реалізація державної політики в сферах забезпечення охорони прав людини, інтересів держави і суспільства, протидії злочинності, підтримки громадської безпеки і порядку, надання в межах, визначених законом, послуг з допомоги особам, які з особистих, економічних, соціальних причин або через надзвичайні ситуації потребують такої допомоги.

 Напередодні свого професійного свята зібралися працівники відділу №2 Тульчинського відділення поліції у Вінницькій області в селищному будинку культури, щоб підбити підсумки роботи за минулий рік, накреслити плани на наступний, відзначити кращих у професії поліцейських, вшанувати своїх колег - ветеранів правоохоронних органів. З вітальним словом до присутніх звернулася секретар селищної ради Оксана Потуторовська, яка відзначила, що колектив відділу № 2 – це висококваліфіковані , професійно підготовлені кадри, їм по плечу виконання поставлених державою і суспільством завдань з підтримки правопорядку та забезпечення громадської безпеки на довіреній  території. За успішне виконання професійних обов’язків великій групі правоохоронців від імені селищного голови Валерія Немировського вона вручила Грамоти та грошові винагороди, а ветеранам правоохоронних органів, що нині на заслуженому відпочинку, – цінні подарунки, а ще побажала їм усім і їхнім родинам міцного здоров’я, благополуччя, родинного тепла і затишку, успіхів у службі і  професійного зростання задля побудови процвітаючої країни, вільної від корупції, де люди пишаються  високим званням громадянина України.
  Грамотами  нагородив співробітників і начальник відділу поліції Володимир Відомський, а колишнім працівникам він вручив цінні подарунки. До вітань правоохоронців відділу №2 Тульчинського районного відділення поліції доєднався і Володимир Василенко, заступник селищного голови Вапнярської територіальної громади з питань діяльності виконавчих органів ради, який від імені селищного голови Олександра Горенюка вручив Грамоти, грошові винагороди та Подяки кращим представникам правоохоронних органів територіальної громади.
  Під час урочистостей присутні в залі правоохоронці хвилиною мовчання вшанували пам'ять своїх колег, які відійшли у вічність.  На честь служителів права і закону лунали в цей день пісні від місцевих аматорів сцени, із замилуванням сприймали вони й танцювальні колективні і сольні номери зразкового дитячого  ансамблю «Шарм»  селищного будинку дитячої творчості, в якому займаються багато дітей   правоохоронців, та виступ вихованців  спортивно – патріотичного  клубу «Гарт» , яким керує майстер міжнародного класу з рукопашного бою Сергій Водянюк. 
Швидко збіг час  відпочинку, короткими виявилися хвилини щирого спілкування поза роботою і знову лицарі поліцейського мундира приступили до виконання своїх обов’язків. Хай же   додадуть вони сили, наснаги, мужності й відваги на службі, віри й упевненості в тому, що ваша праця, шановні правоохоронці, потрібна людям, що робить вона світ кращим, світлішим  і добрішим. А заради цього хочеться жити!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь