A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Звертайтеся – і вам допоможуть

Дата: 20.07.2021 16:15
Кількість переглядів: 1088

 Серед послуг, які надає Центр надання соціальних послуг селищної ради, є і адресна натуральна допомога. Вона передбачає надання матеріальної допомоги у вигляді речей, взуття, предметів домашнього вжитку, продуктових та/або  овочевих наборів, продуктів харчування тощо. Цією допомогою можуть скористатися насамперед підопічні Центру. За потреби тим, кого обслуговує Центр, в межах соціальної послуги надаються й  послуги перукаря чи швачки. А щоб надавати такі послуги, при Центрі створено Банк одягу і речей. Тут можна підібрати необхідне: як  речі для немовлят,  малюків,  так і для дітей старшого віку, і для дорослих.

   Відколи діє Банк одягу, сюди звернулося більше 32 сімей. Їм видано і одяг, і продукти харчування, овочеві набори (це більше 580 кг картоплі, капуста, кабачки, помідори, огірки), консервацію, предмети гігієни.
 Кошти, речі – все це від небайдужих людей, спонсорів. Взуття, одяг мають гарний вигляд. Речі  розвішані на плечиках (вдячні за них мережі магазинів АВС та «Аврора»).
 Центр надання соціальних послуг селищної ради запрошує відвідати Банк  одягу та скористатися його послугами. 
Звертатися за тел. 098 – 950 -21- 29.
  Всього  трохи більше
пів року при селищній раді створено Центр надання соціальних послуг, який очолює  молодий, енергійний керівник Людмила Поперечна. За цей короткий час і Людмила Анатоліївна, і колектив Центру провели значну роботу з налагодження сфери надання соціальних послуг  на території громади. Їхня наполегливість, відповідальність за доручену справу, прагнення щиро по – людськи підтримати людей у цей непростий час роблять своє. Люди відгукуються добрими словами, щирою вдячністю працівникам Центру і його керівнику за професіоналізм, старанність та вболівання за своїх підопічних. Хай же Бог за добро воздасть їм сторицею, а Матінка Божа береже  на всіх життєвих дорогах.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь