A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Виїзний прийом громадян у Томашполі

Дата: 18.08.2021 15:16
Кількість переглядів: 539

Відповідно до розпорядження голови Тульчинської райдержадміністрації з метою створення необхідних умов для реалізації конституційного права на звернення, проведення прямого діалогу з громадянами, кваліфікованого, об’єктивного і оперативного вирішення порушених ними питань 18 серпня 2021 року виїзний прийом громадян у приміщенні Томашпільської селищної ради провів голова Тульчинської райдержадміністрації Олександр Гаврилюк.

Разом з ним прийом громадян вів його заступник Володимир Скалій, а також спеціалісти райдержадміністрації: начальник управління правового забезпечення  та взаємодії  з органами місцевого самоврядування Оксана Баленко, начальник  юридичного відділу Катерина Клапай, заступник начальника служби у справах дітей Оксана Біжан. 
 На прийом до представників влади прийшли громадяни с. Липівка, що проживають на вул. Спортивній, з приводу незадовільного централізованого водопостачання жителів вулиці.  Під час розмови було з’ясовано, що спричинило напружену ситуацію з водозабезпеченням, накреслено шляхи вирішення проблеми.
Також з важливою проблемою, а саме йшлося про ремонт дороги до с. Рожнятівка (від Мог.- Подільської траси до села) звернулася за допомогою до голови РДА Рожнятівський староста  Олена Вонсач. Ця проблема – з «бородою», бо давним - давно вже потребує вирішення. Тож є надія, що врешті-решт її вдасться вирішити позитивно. 
Наступний виїзний прийом громадян запланований на 13 жовтня 2021р

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь