A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Позачергова 13-та сесія Томашпільської селищної ради відбулася

Дата: 10.09.2021 15:10
Кількість переглядів: 486

   Розпорядженням селищного голови № 233 від 9 вересня 2021 р. скликано позачергову 13 сесію селищної ради 8 скликання. У її роботі 10 вересня 2021 р. взяли участь 20 депутатів із 26 та запрошені:  перший заступник селищного голови Віталій Годний,  начальник фінансового управління селищної ради Наталія Щербата, начальник відділу соціально-економічного  розвитку, ЖКГ та земельних ресурсів Павло Кушнір, начальник відділу освіти, спорту, культури і туризму Ігор Ярош, завідувач КП «Томашпільська міжлікарняна аптека» Валентина Балинська, старости  старостинських округів. Головував на сесії селищний голова Валерій Немировський. 

  Депутати  одноголосно затвердили   порядок денний, який доповнили,  за пропозицією головуючого,  питанням «Про розроблення Положення про помічника-консультанта депутата селищної ради»,  і приступили до розгляду  нагальних питань, внесених до нього, що стосувалися різних сфер діяльності селищної ради.  Так було затверджено детальний план території для розташування                      тимчасової мобільної асфальтобетонної установки на  земельній ділянці, яка розташована на території Томашпільської селищної ради, за межами населеного пункту (с.Липівка) Тульчинського району Вінницької області, прийнято рішення про припинення юридичної особи – комунального підприємства «Томашпільська міжлікарняна аптека» та про Прогноз бюджету Томашпільської селищної територіальної громади на  2022 – 2024 роки, внесено зміни   до бюджету Томашпільської селищної територіальної громади на 2021 рік.   
  У «Різному»  питання про розроблення Положення про помічника-консультанта депутата селищної ради не набрало необхідної кількості голосів для прийняття, а тому рішення відхилено.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь