A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Творімо добро разом

Дата: 16.09.2021 14:06
Кількість переглядів: 445

Нещодавно комунальною установою «Центр надання соціальних послуг» проводилась акція «Підготуй школярика до 1 вересня». Завдяки небайдужості жителів нашої громади і не тільки, було забезпечено шкільними речами: шкільні форми, спортивний одяг, святкові вишиванки, рюкзаки, шкільне приладдя , взуття тощо - 18 сімей, в яких проживає 64 дитини.    Центром забезпечувались не лише сім’ї, які перебувають на обслуговуванні, а й сім’ї, які того потребували.

 З метою збереження конфіденційності усі фото не опубліковуємо, але хочемо передати хоч краплинку тих щасливих емоцій, які випромінювали дітки та батьки, отримавши таку потрібну допомогу.    Також висловлюємо подяку Ковальчуку Михайлу Івановичу, директору Комаргородського вищого професійного училища, за виготовлені вуличні спортивні елементи - перекладини для підтягування» для підопічних відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового перебування КУ «Центр надання соціальних послуг». За те, що так швидко відреагували на наше звернення, адже це не просто звернення, це був виклик страху, невпевненості самій, мабуть, природі, тому що – це прохання особи з особливими потребами, яка пересувається на візку, через відсутність нижніх кінцівок. Це звернення особи, яка ще раз доводить: похилий вік, фізіологічні обмеження – це не перешкода, аби жити й насолоджуватись життям, в тому числі й займатися спортом!!!
    Ще раз висловлюємо щиру подяку Вам, Михайле Івановичу,  за Вашу підтримку і розуміння. Від усього серця бажаємо  здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Хай Господь Бог сторицею віддячить за добрі справи.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь