A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Найкращі вітання соціальним працівникам з нагоди їх професійного свята

Дата: 04.11.2021 14:00
Кількість переглядів: 715

У неділю своє  професійне свято відзначатимуть люди, чия праця сповнена гуманізму, милосердя і тепла – працівники соціальної сфери. Це свято  традиційно відзначається у першу неділю листопада,  внесене в календар професійних свят указом Президента України у 1999 році та є визнанням того, що наша держава визнає людину як найбільшу цінність, а турботу про неї – як свій почесний обов’язок.

  Напередодні свята в актовій залі адміністрації вітали працівників соціальної сфери селищний голова Валерій Немировський, керівники соціальних установ Томашпільської селищної ради.
Звертаючись до присутніх, селищний голова  сказав:
-    Вашу чуйність, шановні соціальні працівники,  відчувають широкі верстви населення і, насамперед, пенсіонери та інваліди, діти-сироти, малозабезпечені та багатодітні сім’ї, безробітні громадяни. Піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, ви робите вагомий внесок у розбудову демократичного, громадянського суспільства.  
  Соціальна робота є складним процесом. Вона вимагає наявності професійної підготовки і таких особистих якостей, як здатність співчувати та розділяти біль іншого,  уміння спілкуватися та надавати допомогу, оцінювати потреби і представляти інтереси людини, яка опинилася в скрутному становищі, сприяти вирішенню нею  наболілих проблем. Такими високими  моральними і професійними якостями й наділені  працівники нашої соціальної сфери.
  Тож щиро дякую  за сумлінну працю всім соціальним працівникам відділу соціального захисту Томашпільської селищної ради – начальник Тетяна Балюконіс, управління Пенсійного фонду  - керівник, перший заступник начальника Ямпільського об’єднаного управління ПФУ Валентина Чорногуз, комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Томашпільської селищної ради» – директор Людмила Поперечна, Служби у справах дітей селищної ради – керівник Оксана Ярош, Томашпільської філії Вінницького обласного  центру зайнятості – директор Лариса Полійчук, Гнатківської філії (директор Галина Ушакова) Вінницького обласного центру соціально – психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними  обмеженнями «Обрій», управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування – головний спеціаліст Григорій Баранецький, управління праці і соціального захисту населення -  начальник управління Тетяна Дідик.
 Висловлюю безмежну вдячність за ваші подвижницькі зусилля і не маю сумніву, що вони будуть подвоєні у ході реалізації масштабних державних  соціальних програм, зігріті співчуттям і любов’ю до ближнього. Хай невичерпною буде чиста криниця ваших душ, а заслужена шана додасть сил і наснаги на нові здобутки у справі, яка перетворилася на вашу нелегку, але щасливу долю. Зичу вам міцного здоров’я, добробуту, злагоди і домашнього затишку, звершення задумів, невтомного творчого пошуку, подальших успіхів у поліпшенні соціального захисту населення. Нехай ваша компетентність, працьовитість, душевне тепло і надалі служитимуть людям, а свято принесе усвідомлення своєї причетності до великої справи соціального захисту людини.
Згідно з розпорядженням селищний голова з нагоди професійного свята вручив Грамоти та матеріальну винагороду за сумлінну працю, професіоналізм, активну життєву позицію великій групі працівників соціальної сфери, а культпрацівники  територіальної громади Олег Стебельський, Людмила Базюк, Василь Цибуляк, Олександр Зализюк  подарували всім  присутнім свої музичні вітання.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь