A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Щоб пам'ять жила вічно

Дата: 20.12.2021 16:32
Кількість переглядів: 553

Шляхетну пам’ятну акцію провели учаники АТО/ООС Томашпільської громади: напередодні новорічно – різдвяних свят біля меморіального знака «Борцям за свободу і незалежність України» в пам'ять про земляків – воїнів-побратимів, що загинули в боротьбі з російським агресором на сході України, та померли  після повернення з АТО, вони посадили 10 туй  -  саме стільки наших земляків відійшли у вічність. А ще про них нагадуватиме срібляста ялиночка, яку атовці посадили та прикрасили новорічними гірляндами.

 За втілення ідеї атовців посадити дерева в знак пам’яті  разом з воїнами взявся голова Спілки воїнів АТО та волонтерів Томашпільської громади Сергій Жмуд. За свої кошти вони придбали посадковий матеріал та власноручно посадили дерева. Відтепер маємо  в Томашполі алею пам’яті героїв.
  Пам'ять … Вона дає життя тим, хто пішов у засвіти. Тож хай довгою буде вона про наших героїв-захисників, хай ростуть дерева, посаджені їхніми побратимами, нагадуючи про те, якою дорогою ціною заплачено за сьогоднішні мирні і спокійні дні на нашій землі. Спасибі Вам, хлопці, за це!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь