A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Депутат працює на своєму виборчому окрузі

Дата: 12.01.2022 15:22
Кількість переглядів: 270

Приємна й гарна подія відбулася сьогодні     в день проведення   позачергової 19 сесії селищної ради: до нашої територіальної громади завітала народна депутатка Верховної Ради України Лариса Білозір. Вона зустрілася з селищним головою Валерієм Немировським, з депутатами,  працівниками апарату селищної ради, прозвітувала про свою роботу  у Верховній Раді України та на виборчому окрузі у минулому році.    

  Звіт Лариси Миколаївни був досить вагомим, адже їй вдалося зробити чимало. Завдяки злагодженій роботі з громадою залучено понад 5 млн. грн. субвенцій  з державного бюджету   на соціально – економічний розвиток  Томашпільщини. Ці гроші використано на медицину, освіту, дитячі майданчики, безпеку доріг і тротуарів. Найбільш капіталоємкими стали капітальний ремонт дорожнього покриття частини вул. Миколи Леонтовича в смт. Томашпіль (1 млн. грн.), придбання спеціального автомобіля  екстреної (швидкої) допомоги для КНП «Томашпільська ЦРЛ» (1,7 млн. грн.) .
  Дякували народній депутатці Ларисі Білозір присутні на зустрічі депутати селищної ради за розуміння і підтримку, за активну продуктивну роботу як у Верховній Раді України, так і на виборчому окрузі.
Депутатка зустрілася в цей же день з колективами  НВК «Томашпільська школа  І – ІІІ ступенів – гімназія» та дитячо-юнацької  спортивної школи. Під час робочих зустрічей  накреслено план спільних дій на рік 2022-ий. А раз є плани та бажання втілювати їх у життя, то значить усе задумане здійсниться.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь