A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відбулося перше в 2022 році засідання виконкому селищної ради

Дата: 13.01.2022 14:24
Кількість переглядів: 272

У засіданні виконкому Томашпільської селищної ради, яке відбулося 13 січня 2022 року, взяли участь 24 членів виконкому із 26 та запрошені. На засіданні головував селищний голова Валерій Немировський. Перед початком засідання він привітав присутніх з Новоріччям, Різдвом Христовим та прийдешніми святами, а старост сіл Нетребівка та Гнатків Валентину Дубчик і Людмилу Лукіянчину -  з днями народження, які вони відзначали на початку січня.

На засіданні члени виконкому   розглянули 35 питань порядку денного.  Першим розлянуто питання « Про затвердження звіту «Про виконання  квартирної черги при виконавчому комітеті Томашпільської селищної ради станом на січень 2022 року». Далі  вони затвердили види суспільно корисних робіт для засуджених до покарання у вигляді громадських робіт, для порушників, яким судом накладено адміністративне стягнення у вигляді суспільно корисних робіт по Томашпільській територіальній громаді на 2022 рік. Затверджено й Положення про архівний підрозділ, експертну комісію селищної ради та план роботи відділу соціального захисту селищної ради на І півріччя 2022 року.
  Члени виконкому дали дозвіл на виготовлення проєктно-кошторисної документації щодо капітального ремонту Гнатківської ЗОШ І – ІІІ ступенів, стадіону «Колос», частини вулиці Ігоря Гаврилюка, приміщення Томашпільської ДЮСШ і реконструкції мережі водопостачання: площа Тараса Шевченка, вул. Гаврилюка, Данила Нечая, Криворучка в Томашполі.    
 Окремими блоками розглянуті і проголосовані питання про   присвоєння адресних номерів,  виділення матеріальної допомоги на лікування, з якими звернулися громадяни сіл Гнатків, Нетребівка, смт. Томашпіль, та  через втрату близьких родичів (Томашпіль, Ракова).   Розглянуто заяви громадян, яким потрібне надання соціальних послуг «Догляд вдома» і «Догляд стаціонарний». Розглянуто заяву  щодо призначення компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги, та внесено  зміни до рішення виконкому щодо призначення компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі. Задоволено  заяви жителів громади  щодо призначення матеріальної допомоги хворим, які отримують  програмний гемодіаліз.  
 В засіданні виконкому взяли участь  завідувач сектору містобудування і архітектури Валерій Луцишен,  начальник відділу соціального захисту Тетяна Балюконіс,  начальник відділу юридичного  та кадрового забезпечення    Андрій Щербатий, діловод Олександрівського старостинського округу Людмила Хабло.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь