A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Вітаємо ювіляра

Дата: 28.01.2022 15:50
Кількість переглядів: 386


 24 січня 2022 року своє поважне 90-річчя відзначав Григорій Петрович Краківський - житель с. Яланець, шанована в рідному селі людина, талановитий учитель математики Яланецької ЗОШ І – ІІІ ступенів, який виховав не одне покоління  сільської молоді, прекрасний чоловік, батько і дідусь.


 В день ювілею завітали до іменинника його колишні учні й колеги – вчителі і  староста Яланецького старостинського округу Наталія Савчук, а згодом  теж колега, а нині депутат Томашпільської селищної ради  Микола Павлишен, який привітав свого колишнього вчителя і колегу з славним, поважним ювілеєм і передав імениннику найкращі вітання й побажання від селищного голови Валерія Немировського та подарунок на згадку.
 Щирі й теплі слова вітання адресувала імениннику й староста села.
-    Ваш духовний світ дуже багатий і викликає повагу у всіх нас. Є Вам що згадати і чим пишатися. Бог любить Вас і береже, веде по життю. Він через Вас сіяв на цій землі  добро і мудрість не одному поколінню яланчан.  
Вона побажала імениннику ще багато років прожити  в здоров’ї та любові. А цієї любові він заслужив своєю людяністю й порядністю, бо був разом з дружиною Євгенією Іванівною взірцем подружніх стосунків для своїх  дітей – сина й доньки, для односельців.
 Тож хай збудуться всі щирі побажання, які прозвучали для Вас, шановний імениннику, в ці  ювілейні дні. Хай Бог оберігає Вас і Вашу родину і дарує ще многії літа в мирі, добрі й злагоді під мирним небом.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь