A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Привітали ювілярку

Дата: 21.02.2022 14:20
Кількість переглядів: 408

 Ця невеличка хатина, що в с. Пеньківка, зручно вмостилася на невисокому плато. Весною, влітку вона потопає в квітах, а цими  зимовими днями радо зустрічала  сонечком у вікнах і  душевним теплом господині оселі гарних  гостей.  Їх 20 лютого 2022 р. було немало, бо прийшли  привітати Лісовету  Іванівну Кабак з поважним ювілеєм – 90-річчям і сільський староста Пеньківки Віктор Ромашук, і соціальний робітник Руслана Ковальова.

 

А з Томашполя приїхали з вітаннями директор Центру надання соціальних послуг селищної ради Людмила Поперечна, завідувачка відділення догляду вдома Алла Барчишена, головний спеціаліст відділу освіти, спорту, культури і туризму Інна Карпин, які привітали Лісовету Іванівну з ювілейним днем народження, вручили подарунок та квіти від селищного голови Валерія Немировського. З глибоким хвилюванням прийняла старенька вітання, та найбільше раділа не стільки подарункам, як квітам, бо з дитинства. Хоч яким воно було гірким ,   кохається в них, все своє життя прагнула прикрашати ними світ.
Позаду в цієї закоханої в красу жінки довге й нелегке  життя. Народилася в багатодітній родині, де крім неї було ще семеро діток. Рано залишилися вони сиротами: Лісоветі було всього 10 років, коли померла мама. Пізнала вона і голод, і воєнну розруху. А далі – нелегка праця в колгоспі то свинаркою, то дояркою. За роботою було не до одруження, то й прожила одиноко.
Нині стареньку доглядає соціальний працівник, а ще навідуються до неї турботливі сусіди, бо поважають за добре серце, за щирий характер і людяність. Тож хай збудуться всі  побажання, які прозвучали для  шановної іменинниці в ці  ювілейні дні. Хай Бог оберігає  і дарує ще многії літа в мирі, добрі й злагоді під мирним небом.

Фото без опису
                                 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь