A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Святкові вітання з Днем комунальника

Дата: 20.03.2022 04:34
Кількість переглядів: 644

                          Шановні працівники житлово-комунального господарства, 
                           сфери побутового обслуговування, ветерани служби!

 Щиро і сердечно вітаю вас із професійним святом – Днем комунальника, яке відзначається в Україні в третю неділю березня. Ваше свято – це визнання державою, всіма нами значимості вашої праці.

Адже вона часто починається тоді, коли більшість із нас ще не прокинулися, а завершується, коли більшість уже спить. Це завдяки вашим старанням, вашій сумлінній праці в наші домівки приходить вода, світло, підтримується безперебійна робота інженерних споруд, каналізаційного, шляхового господарства, проводиться ремонт будівель, благоустрій і озеленення вулиць і скверів, надаються послуги перукаря чи з ремонту побутової техніки, взуття, одягу. Ви робите  все можливе, щоб якість цих послуг відповідала запитам громадян. Ми, вся Томашпільська громада, високо цінуємо  ваш професіоналізм і відповідальне ставлення до роботи, бо від цього дуже часто  залежить загальний соціальний настрій у громаді. Особливо ми це відчуваємо  сьогодні, коли в нашій країні йде жорстока і кривава війна з російським окупантом, який спрямовує і застосовує новітню зброю на руйнування і знищення не тільки збройних сил, а й мирної інфраструктури міст і сіл України. Але ви і ваші колеги по всій Україні гідно виконуєте все те, що необхідно для нормального функціонування галузі у воєнних умовах. Спасибі вам  і щира вдячність від усіх жителів Томашпільської громади.  
  Бажаю вам міцного здоров’я, хорошого весняного настрою, злагоди, щастя і світлого майбуття, ініціативності і діловитості у виконанні обов’язків, а головне – мирного неба над головою і миру на нашій землі. 
Валерій Немировський                                                   селищний голова

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь