A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Працівники селищної ради та її структурні підрозділи на місцях працюють у штатному режимі

Дата: 05.05.2022 08:44
Кількість переглядів: 321

На 71 дні війни всі працюють у штатному режимі. Працівники селищної ради та її структурні підрозділи на місцях. Комунальні служби забезпечують чистоту усіх населених пунктів нашої громади.

Відділом соціального захисту населення, ЦНАПом та старостатами окрім обслуговування місцевого населення, реєструються внутрішньо переміщені особи – їм видаються довідки, проводиться реєстрація на соціальні виплати. Також, на минулому тижні в Томашпільській громаді працювали представники місії ООН – реєстрували "переселенців" для здійснення додаткових виплат.

Також допомоги переміщеним особам в колишньому приміщенні селищної ради діє Центр підтримки. Спільно з місцевими підприємцями та мешканцями, Томашпільська селищна рада забезпечує їх необхідними продуктами. Наголошуємо, що з 01 травня  2022 змінився порядок видачі гуманітарної допомоги.  Отримати її можна лише у вівторок та четвер.  Ті, хто оселився в Томашполі  - звертаються у Центр підтримки безпосередньо, "переселенцям" у селах потрібно звернутись до старости відповідного села.  Від нині перевага в отриманні продуктового набору надаватиметься вразливим верствам населення та тим, хто вперше звернувся по допомогу.

Із зони проведення активних бойових дій та наближених територій виїжджають наші співгромадяни. Вони шукають прихисток. Звертаємось до вас: не стійте осторонь. Якщо маєте вільний будинок, ви можете повідомити за телефоном 0989502129. Нагадуємо, держава за місяць проживання кожної зареєстрованої внутрішньо переміщеної особи  компенсує власнику житла по 450 грн. Тобто, розмістивши 5 «переселенців», в місяць ви отримаєте більше 2 тисяч грн.  До того ж, працівники селищної ради щодня шукають можливість покращити умови перебування тих, хто вже оселився в нашій громаді – написані листи у різні фонди з проханням надати гуманітарну підтримку. Як ви вже могли помітити, по мірі її надходження ми обов’язково звітуємо про склад допомоги та розподіляємо серед тих, хто цього потребує.

Закликаємо зберігати спокій, підтримувати один одного!

З вірою в ЗСУ! Перемоги Україні

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь