A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

З роси й води, шановна імениннице!

Дата: 10.05.2022 13:17
Кількість переглядів: 331

 Сьогодні, в чудову травневу пору (10.05) свій 90- річний ювілей відзначає жителька Томашполя Ольга Дорофіївна Лукашенко. В цей день до ювілярки завітали директор Центру надання соціальних послуг Томашпільської селищної ради Людмила Поперечна, головний спеціаліст відділу освіти, спорту, культури і туризму селищної ради Інна Карпин. Гостей на затишному подвір’ячку зустріла сама іменинниця, зі сльозами на очах приймала  вітання, які вони передали від селищного голови Валерія Немировського, дякувала за подарунок і квіти.

В її словах – і вдячність долі, яка подарувала жінці довге, часом нелегке життя, і дітям та великій родині, що оточили любов’ю, теплом і турботою стареньку натруджену  матусю-бабусю.
  А життя й справді не гладило Ольгу Дорофіївну по голові. Пізнала гіркоту втрат ще маленькою, коли в полум’ї другої світової війни загинув батько, коли ще зовсім юною стала до праці на Томашпільському відгодівельному комплексі, де вирощували телят,  і де тяжко трудилася аж до виходу на пенсію.
  По-різному склалося і її  сімейне життя, але щаслива жінка тим, що поруч 2 доньки і син, що радують онуки, що тішать бабусю правнуки і праправнучка. Цим і живе сьогодні ювілярка, переживає за те, що діється  на рідній землі,  і молить Бога про мир в Україні.
  Хай же Бог почує Ваші молитви, шановна ювілярко, хай дарує Вам міцне здоров’я на довгі роки, щоб іще не один ювілей з радістю поспішав до Вашої хати.

Фото без опису

Фото без опису

 


   

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь