A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Шановна молодь Томашпільщини, дорогі друзі!

Дата: 24.06.2022 14:48
Кількість переглядів: 408

 Останні вихідні червня ми традиційно відзначаємо День молоді. Це свято дуже важливе для нашої держави. Адже саме молодь є основною рушійною силою позитивних змін та перетворень, які відбуваються сьогодні в Україні. Молодь брала найактивнішу участь у Революції Гідності. Молоді волонтери та військові з великим почуттям патріотизму та гідності захищали і сьогодні захищають нашу рідну країну на передовій у боротьбі з російським агресором.


 День молоді – свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Воно особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху. Юність і молодість - це час пошуків, відкриттів, реалізації найсміливіших сподівань, мрій і надій, пошуку свого життєвого шляху, бажання діяти, дивувати світ своїми сміливими ідеями та досягненнями.
 Ми пишаємося  молодими людьми нашої громади, їхніми досягненнями в різних напрямках професійної діяльності. Сучасні і освічені, вони – творці сьогодення та майбутнього, їх енергія і завзяття, оптимізм і наполегливість знаходять втілення у бізнесі, політиці, у науці, на виробництві, у спорті та мистецтві. Це молоді  вчителі загальноосвітніх навчальних закладів та лікарі й  медичні сестри лікувальних закладів громади, державні службовці органів виконавчої влади та місцевого самоврядування і працівники інших галузей, які щоденною працею будують майбутнє нашого краю і  країни.
 Ми гордимося спортивними здобутками наших юних спортсменів, які неодноразово ставали призерами різних  турнірів, займали призові місця в чемпіонатах різного рівня.
 Ми вдячні за героїзм, відвагу, самовідданість нашим героям, воїнам – землякам – учасникам бойових дій в російсько-українській війні, які ціною власного життя та здоров’я  стоять на сторожі нашого мирного сьогодення, захищають  рубежі та територіальну цілісність нашої країни.
 Тому у переддень свята вітаю молодь Томашпілля зі святом і бажаю творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб утілити всі прагнення. Щиро зичу вам, дорогі друзі, великого особистого щастя, творчого натхнення, оптимізму та прихильності долі на всіх ваших життєвих дорогах!
Успіхів вам у всіх справах і починаннях, любові, щастя, невичерпної енергії та оптимізму, а головне – найшвидшої перемоги над ворогом.  
    Селищний голова      Валерій Немировський

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь