A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Вітаємо зі святом

Дата: 09.10.2022 08:00
Кількість переглядів: 178

У неділю 9 жовтня своє професійне свято відзначатимуть працівники Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів
Санепідемслужба - це створений більш ніж 90 років тому державний орган, який за час свого існування був інструментом протидії епідеміям, катастрофам та шкідливому впливу на природне середовище. Для оптимізації державних органів у 2015 році функції санепідемконтролю було передано від Санітарно-епідеміологічної служби до Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, яка повноцінно розпочала діяльність з 2017 року.

  Вітаємо працівників Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів нашої громади, ветеранів державної санітарно-епідеміологічної служби із професійним святом!
Важко переоцінити значення діяльності органів СЕС у цей непростий час, коли щодня стикаємось із загрозами, викликаними поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), а особливо санітарно-епідеміологічною ситуацією, що склалася в Україні у зв’язку з веденням на її території активних бойових дій російською федерацією.  
Необхідність дотримання санітарних норм у цих умовах не  проста формальність. Це завжди було і є запорукою подальшої безпечної діяльності медичних, освітніх, культурних закладів, закладів громадського харчування тощо. Тобто безпеки всієї країни в цілому.
Шановні працівники Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів! Нехай обов’язково спрацьовують усі протиепідеміологічні заходи, що розробляються з вашою допомогою! Бажаємо вам та вашим рідним міцного здоров’я, удачі та належної державної підтримки у вашій важливій праці! Хай мир і злагода  панують в родині, в трудових колективах. Хай Перемога над російським агресоромпринесе щастя і радість у кожен дім!  Зі святом!

Селищний голова  Валерій НЕМИРОВСЬКИЙ, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

Фото без опису
            


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь