A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

22 грудня – день енергетика України

Дата: 22.12.2022 08:00
Кількість переглядів: 174

Шановні працівники, ветерани енергетичної галузі
Томашпільської територіальної громади!

Щиросердно вітаємо вас із професійним святом!
Від вашої чітко злагодженої роботи, точних знань та високих професійних навичок залежить надійне та безперебійне забезпечення електроенергією споживачів нашої громади.

Ми безмежно вдячні вам за вашу сумлінну та самовіддану працю, особливо у цей нелегкий для нашої країни час, коли російськими ракетними ударами пошкоджено майже 50% енергетичної інфраструктури України. Вам, як ніколи, нині складно виконувати вашу і без того ризиковану роботу. Але, незважаючи на труднощі, ви миттєво приймаєте правильні рішення, відважно приступаєте до ремонту та відновлення зіпсованих війною електростанцій та ліній електропостачання. Та хоч і дозовано, з графіками вимкнення, але порівну ділите електроенергію кожному споживачу. Тому нам усім нині так необхідно всіма засобами сприяти якнайшвидшому вигнанню російського ворога-загарбника з нашої рідної України. Адже він крім жорстоких вбивств, створює ще й величезну загрозу енергетичній галузі країни, руйнуючи наші електростанції. Отож, в ім’я мирного дня, щоб не допустити енергетичного колапсу в Україні, гуртуймо наші сили, всіляко сприяймо ЗСУ і свято вірмо у нашу Перемогу.
Щиро бажаємо вам, шановні енергетики, міцного здоров’я, витримки, добра, миру і благополуччя. Нехай завжди вам світить родинний теплий вогник – вічне джерело наснаги і любові.
Селищний голова Валерій НЕМИРОВСЬКИЙ, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь