A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

 «Ліга Поділля» завітає у Томашпіль

Дата: 06.01.2023 10:49
Кількість переглядів: 316

   Здоров’я людини – найвищий пріоритет. Саме під таким гаслом у грудні минулого року на Вінниччині відбулося відкриття ліги ігор першого аматорського Чемпіонату Вінницької області з волейболу «Ліга Поділля». Його головною метою є популяризація спорту та здорового способу життя та надання можливості здобути новий досвід волейболістам із різних куточків області. Саме в умовах війни фізичне і ментальне здоров’я людей набуває дуже важливого значення. А розвиток спорту підтримає бойовий дух та надасть сили для подальшої боротьби.

У чемпіонаті беруть участь вісім аматорських команд з різних громад області, у складі яких є як і дуже досвідчені команди, так і молоді гравці, які тільки починають свій волейбольний шлях. Перші два тури уже відбулися  у грудні минулого року в с. Сосонка Вінницької області та місті Іллінці.
Наступну гру третього туру заплановано провести 14 січня у Томашпільській громаді на базі селищного ліцею. У ній зустрінуться волейбольні команди  ВК «Томашпіль» та Вінницької ДЮСШ.
З метою моніторингу умов проведення волейбольного турніру у Томашполі 4 січня у актовій залі Томашпільського ліцею відбулася ділова зустріч голови Томашпільської громади Валерія Немировського, директора ліцею Майї Шпикуляк, керівників структурних підрозділів селищної ради із членами організаційного комітету чемпіонату у складі: президента волейбольної «Ліги Поділля» Олександра Суворова, президента Вінницької обласної федерації волейболу Миколи Чумака, голови Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» Сергія Татусяка, директора енергетичної компанії «Вольтаж груп», до речі, нашого земляка Віталія Ніколаєнка, який є одним із постійних спонсорів томашпільської волейбольної команди.
Гості зацікавлено ознайомилися з навчальною та спортивною базою нашої школи. Та найбільшу увагу зосередили на спортивному залі, у якому й проводитиметься третій тур чемпіонату, дали професійні рекомендації та зауваження, на які слід звернути увагу нашим організаторам.
Очільник громади коротко розповів гостям про славні досягнення наших спортсменів на рівні не лише України а й світу та зазначив, що у нашому селищі приділяється належна увага створенню належних умов для розвитку спорту дітей та молоді.
В ході зустрічі гості розповіли про місію проведення даного чемпіонату, висловили своє захоплення спортивною базою та успіхами спортсменів Томашпільщини, та командною роботою  керівництва громади.
Звісно, для того, щоб розвивати спорт в громаді та залучати до нього якомога більше людей, потрібна сумлінна та клопітка праця тих, хто в цьому зацікавлений та мати на це відповідні кошти. Селищний голова Валерій Немировський звертається з проханням до місцевих підприємців активізуватися з надання посильної спонсорської  допомоги для проведення вищезгаданого турніру волейбольних змагань. До речі гарний приклад спонсорування наших волейболістів уже показали керівники окремих структурних підрозділів селищної ради. А серед підприємців першою відгукнулася та вже передала кошти фермер із с. Ракова Галина Горохова, яка завжди тісно співпрацює з керівництвом громади, за що їй сердечна вдячність. Також Валерій Федорович щиро дякує за повсякчасну матеріальну підтримку з боку МХП, народному депутату України Ларисі Білозір, з допомогою якої наша громада виграла вже чималу кількість європейських грантів та отримала велику матеріальну допомогу у різних сферах розвитку.
Кожен з нас зараз наближає Перемогу Україні у цій війні як може, тому даний чемпіонат «Ліги Поділля» є ще й додатковою можливістю для збору коштів на допомогу ЗСУ. Таким чином ми зможемо не лише розвивати спорт у громаді а й підтримати наших захисників та наближати нашу спільну Перемогу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь