A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відбулося перше у цьому році засідання виконкому селищної ради

Дата: 27.01.2023 10:02
Кількість переглядів: 385

   26 січня в малому залі засідань селищної ради відбулося перше у цьому році засідання виконкому Томашпільської селищної ради. У ньому взяли участь 19 членів виконкому із 26 та запрошені, які підготували інформацію з нагальних питань, внесених до порядку денного. Головував на засіданні селищний голова Валерій Немировський.

   На початку засідання Валерій Федорович привітав з ювілейним днем народження головного бухгалтера КНП «Томашпільський ЦПМСД» Світлану Миколаївну Дідур, яка була присутньою на засіданні в числі запрошених.

  Першим розглядалося питання, що стосувалося затвердження звіту про виконання бюджету Томашпільської територіальної громади за 2022 рік. Начальник фінансового управління Наталя Щербата поінформувала присутніх, що бюджет громади у минулому році було виконано успішно, заборгованості по виплатах немає.
   У другому питанні порядку денного йшлося про те, щоб допомогти КП «Томашпільводоканал» з коштів селищного бюджету відшкодувати різницю в тарифах для населення на послуги водопостачання та водовідведення за 4-й квартал 2022 р. Про ситуацію з цього питання інформацію надала головний бухгалтер КП «Томашпільводоканал» Вікторія Дідик.
Також на засіданні розглядалося питання про внесення змін до рішення 33 чергової сесії 8 скликання від 22.12.2022 р. №2735 «Про бюджет Томашпільської територіальної громади на 2023 рік» (02512000000).
Далі йшлося про затвердження уточнень до фінансового плану КНП «Томашпільський центр первинної медико-санітарної допомоги» селищної ради на 2023 рік (інформувала головний бухгалтер КНП «Томашпільський ЦПМСД Світлана Дідур»).
На розгляд комісії також були представлені питання про затвердження списків громадян, які потребують поліпшення житлових умов та взятих на квартирний облік у виконавчому комітеті Томашпільської селищної ради на 2023 рік (інформувала  головний спеціаліст відділу економічного розвитку, сільського господарства та житлово-комунального господарства Алла Мордан).
Наступним розглядалося питання про затвердження видів суспільно-корисних робіт та перелік об’єктів для відбування засудженими покарання у вигляді громадських робіт по Томашпільський територіальній громаді на 2023 р.  (інформувала керуюча справами селищної ради Інна Шклярук).
Про внесення змін до рішень виконавчого комітету №64 від 26.04.2019 р. «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету» №65 від 21.03.2007 р. «Про приєднання Томашпільського побутового підприємства «Поділля» до Томашпільського комунального підприємства присутніх поінформував головний спеціаліст відділу юридичного та кадрового забезпечення селищної ради Петро Дєдов.
Перший заступник голови селищної ради Віталій Годний довів до відома присутніх інформацію щодо того, як правильно потрібно складати акти підтвердження факту спільного проживання та догляду та про затвердження складу комісій.
Про ряд питань, що стосувалися дітей: надання статусу дитини-сироти, про встановлення піклувальника дитині-сироті, про надання дозволу на реєстрацію місця проживання малолітньої дитини та про надання погодження на виїзд за межі України дітей, влаштованих у прийомну сім’ю інформувала начальник служби у справах дітей Оксана Ярош.
Про наслідки напрацювань житлового сектору, перевірки водних об’єктів територіальної громади та про необхідність проведення профілактичної роботи з попередження пожеж та трагічних випадків на водних об’єктах інформував начальник відділу організації пожежно-профілактичної роботи та заходів цивільного захисту Тульчинського районного управління, підполковник служби цивільного захисту Олександр Бендержицький.
З питань, що стосувалися нерухомого майна: присвоєння адресних номерів та надання дозволу на списання нежитлової будівлі інформував завідувач сектору містобудування і архітектури Валерій Луцишен.
Далі було розглянуто 25 питань про виділення одноразової грошової допомоги на лікування громадянам, та військовослужбовцям що хворіють (інформував директор КНП «Томашпільська ЦРЛ»).
З питань що стосувалися надання одноразової грошової допомоги на поховання відбулися зміни. В ході засідання за ініцітивою голови виконавчого комітету Валерій Немировського розглянуто додаткове питання щодо збільшення суми розміру одноразової допомоги на поховання з 3 до 5 тисяч гривень. Дану пропозицію одноголосно підтримали усі члени виконкому.
Останніх 7 питань стосувалися розгляду заяв щодо призначення компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі (інформувала головний спеціаліст відділу соціального захисту Світлана Сауляк). Шість з них було задоволено, одне – направлено на доопрацювання з правом розгляду на наступному засіданні.
Загалом на першому засідання виконавчого комітету селищної ради було розглянуто 54 нагальних питання, до яких прийнято відповідні рішення.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь