A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

ОГОЛОШЕНО КОНКУРС НА НАДАННЯ ПОСЛУГ З ВИВЕЗЕННЯ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ на ТЕРИТОРІЇ ТОМАШПІЛЬСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 30.01.2023 09:16
Кількість переглядів: 168

Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу 
Виконавчий комітет Томашпільської селищної ради: 24200 Вінницька обл., смт.Томашпіль, пл.Тараса Шевченка, 4, тел./факс (04348) 2-14-82.
Підстава  для  проведення  конкурсу: Розпорядження селищного голови Томашпільської селищної ради № 21 від 30.01.2023 року.  
Місце і час проведення конкурсу: Томашпільська селищна рада, 24200 Вінницька обл., смт.Томашпіль, пл.Тараса Шевченка, 4 (малий зал), ¬¬___2_ березня 2023 року, 10.00 год. 
Прізвище та посада, номер телефону особи, в якої можна ознайомитися з умовами конкурсу: Щербатий Андрій Іванович – начальник відділу юридичного та кадрового забезпечення Томашпільської селищної ради, тел. (04348) 2-13-45.

Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу: наявність матеріально-технічної бази; вартість надання послуг; досвід роботи з надання послуг з вивезення побутових відходів; наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації; наявність відповідного дозволу чи ліцензії на виконання певних видів робіт чи надання послуг, (якщо це передбачено чинним законодавством); відсутність заборгованості по сплаті податків і зборів, передбачених законодавством України.
Характеристика території, де повинні надаватися послуги з поводженнями з побутовими відходами: Томашпільська територіальна громада.
Конкурсна пропозиція подається особисто учасником конкурсу або надсилається поштою конкурсній комісії на адресу: 24200, смт. Томашпіль, пл. Тараса Шевченка, 4. 
Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій: _1__ березня 2023 року, до 17.00 год. 
Конкурсні пропозиції учасників повинні подаватися в одному екземплярі, в паперовому вигляді в опечатаному конверті, який повинен бути належним чином промаркований, з обов'язковим зазначенням повного найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, переліку послуг, на надання яких подається пропозиція. Пропозиція друкується та підписується Учасником або особою, повноваження якої оформлені належним чином. Такі повноваження зазначаються у письмовому дорученні, що входить до складу конкурсної пропозиції. Всі сторінки конкурсної пропозиції мають бути завірені печаткою учасника та підписом уповноваженої особи. Конкурсна документація повинна бути зброшурована, мати нумерацію сторінок та реєстр наданих документів.
Способи і місце отримання конкурсної документації: Томашпільська селищна рада протягом трьох робочих днів після надходження від учасника заявки про участь в конкурсі, надає йому конкурсну документацію особисто або надсилає поштою. 

Селищний голова                         Немировський В.Ф.
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь