A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відбулося чергове засідання виконкому селищної ради

Дата: 21.03.2023 14:21
Кількість переглядів: 137

Сьогодні, 21 березня, у малому залі Томашпільської селищної ради відбулося чергове засідання виконавчого комітету під головуванням селищного голови Валерія Немировського. У ньому взяв участь 21 виконкомівець із 26, а також запрошені.  

Перед початком засідання селищний голова привітав старосту Кислицького старостинського округу Віктора Цимбала із днем народження, який він відзначав напередодні, побажав імениннику здоров’я, миру, родинного затишку та позитивного натхнення й надалі плідно трудитися на благо села та всієї  територіальної громади.
Членами виконкому заслухано звіти про звернення громадян та їх виконання на підвідомчих селищній раді територіях за минулий 2022 рік (звітувала головний спеціаліст відділу загально організаційного забезпечення селищної ради Аліна Сулима).
 Також було прийнято проект рішення до затвердженого Порядку видачі дубліката свідоцтва на право власності нерухомого майна у разі втрати, крадіжки або пошкодження оригіналу документа та виправлення відомостей, внесених до свідоцтва на право власності помилково (інформував начальник відділу юридичного та кадрового забезпечення Андрій Щербатий).
Крім цього, розглянуто ряд питань, що стосувалися виховання та захисту прав дітей: попередження бездоглядності, профілактика правопорушень серед неповнолітніх на території Томашпільської громади; поліпшення становища дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування; надання дозволу на направлення та госпіталізацію малолітньої дитини; надання неповнолітній дитині дозволу на прийняття в дарунок спадщини; надання дозволу на реєстрацію місця проживання малолітніх дітей без згоди батька (інформувала начальник служби у справах дітей Оксана Ярош).
Виконавчий комітет розглянув клопотання місцевих установ і громадян та на підставі актів обстежень комісії погодив видалення аварійно-небезпечних деревонасаджень.
Також було розглянуто ряд питань порядку денного, що стосувалися видачі дубліката свідоцтва на право особистої власності на житловий будинок взамін втраченого оригіналу.
Ухвалено список мешканців та поранених військовослужбовців Томашпільської громади, яким за рахунок місцевих коштів буде надано одноразову матеріальну допомогу на лікування. Одноразову виплату на поховання призначено родині загиблого військового.
Загалом на розгляд членів виконавчого комітету було винесено 43 нагальних питання, з яких прийнято відповідні рішення.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь