A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

9 травня – День Європи

Дата: 09.05.2023 14:21
Кількість переглядів: 124

Шановні мешканці та гості Томашпільської громади!
Сьогодні вперше, згідно Указу Президента України Володимира Зеленського, який він підписав 8 травня 2023 року, в Україні 9 травня відзначатиметься як День Європи.

Україна є невід’ємною частиною Європи, адже саме на території нашої країни знаходиться її географічний центр, а європейські цінності вже давно близькі та зрозумілі українцям. Сьогодні держава робить усе можливе, щоб наш геополітичний курс таки привів Україну до її мети - членства в ЄС.
Але нас об’єднують не лише цінності та цілі, а й історія. Спільне минуле та подолання непростих викликів створило союз європейських держав, що тримається на принципах парламентської демократії і верховенства закону, підтримуючи економічну та політичну стабільність Європи.
І хоча цього року нам доводиться зустрічати цей день в умовах війни, та ми не втрачаємо надії на швидку Перемогу. Україна та українці вкотре показали світові свою силу та стійкість, довели свою відданість цінностям Євросоюзу. Сьогодні очевидно, що майбутнє Європи неможливе без України, і майбутнє України неможливе без Європи. Вибір українського суспільства – бути в європейській родині країн. І ми нині платимо високу ціну за бажання бути повноцінною частиною цивілізованого світу.
День Європи – це також гарний привід висловити подяку  країнам Європейському Союзу за підтримку та допомогу у боротьбі з російськими окупантами.
Бажаємо усім здоров’я, оптимізму, витримки і незламності у боротьбі за відновлення миру та демократичних цінностей на нашій рідній українській землі.
Разом – до Перемоги!
Слава народу України!
Слава воїнам ЗСУ!
Героям Слава!
З повагою голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь