A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Томашпільчани можуть узаконити самовільні підключення до мережі водопостачання

Дата: 09.05.2023 14:47
Кількість переглядів: 189

КП "Томашпільводоканал" оголошує місячник добровільного узаконення самовільних (незаконних) підключень до системи централізованого водопостачання/водовідведення.

Мешканці Томашпільської об”єднаної територіальної громади (смт Томашпіль, с. Антонівка, с. Вапнярки, с. В.Русава, с. Гнатків, с. Жолоби, с. Олександрівка, с. Паланка, с.Пеньківка, с.Ракова. c. Комаргород, с. Липівка), які здійснили самовільне (незаконне) підключення до системи централізованого водопостачання чи водовідведення та користуються послугами КП "Томашпільводоканал" без належних на те дозвільних документів і при цьому не оплачують послуг, можуть у термін до 31 травня 2023 року у добровільному порядку звернутись до водоканалу і повідомити про наявність незаконного підключення, оформити дозвільні документи (технічні умови, проект тощо), встановити лічильники, заключити договір та стати на облік підприємства як споживачі послуг.

Якщо протягом встановленого строку на добровільне узаконення і після його закінчення факт незаконного підключення буде виявлено і зафіксовано працівниками КП Томашпільводоканал незаконне підключення – демонотовано.

Подальше відновлення демонтованого водопроводу можливе тільки після повної сплати врізки, технічних умов та оплати витрат Водоканалу, понесених при виконанні робіт з демонтажу та оформлення відповідної технічної документації.

КП "Томашпільводоканал" знаходиться за адресою: смт Томашпіль вул. Лермонтова 40

Довідки за телефоном: (043 48) 2-16-03
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь